EVROPEA
ФОНДАЦИЯ ЕВРОПЕЯ
Всички права запазени.
2007-2009 All rights reserved
Как да възстановим фигурата си след раждане?
Възстановяването на красивата фигура на жената след раждането и отстраняването на останалите след бременността козметични недостатъци (хлоазма, стрии и др.) са напълно възможни, но не трябва да се забравя, че това е процес, за който се изискват време и търпение. Необходимо е обаче строго да се спазват правилата, продиктувани от медицината и хигиената.
В коя посока трябва да бъдат насочени козметичните грижи след раждането?
Докато родилката изчаква възвръщането на предишната си красота, тя трябва да прилага известни козметични грижи. Така се отстраняват незабелязано за околните някои козметични недостатъци, останали от бременността. Разбира се, трябва да се помни, че приложените козметични средства не трябва в никакъв случай да вредят на детето. За тази цел родилката трябва да търси помощта на опитни лекари дерамтолози. Опасно е младата майка да подражава на околните или да слуша съветите на самозвани "козметички".
Наскоро родилата жена трябва да прави подходяща гимнастика за прибиране на отпуснатия корем след раждането.
Душевният комфорт и физическата красота  на жената след раждането
За красотата на младата майка е много важно душевното и състояние. Тя трябва да води спокоен, нормален, напълно уравновесен живот: редовен сън, почивка, целесъобразно хранене, ежедневна разходка и гимнастика и ако има необходимите условия, лек спорт и туризъм. Родилката трябва да изпълнява съветите на акушерката и лекарите.


за нас    |    мисия      |      новини       |      за контакти      |   форум       |   речник на фобиите    |     речник на страховете
     Бременност при
     по-възрастни
     жени

     БРЕМЕННОСТ И КОЗМЕТИКА
Грижи за фигурата след раждането