Реклама


АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2012
(1 vote, average 5.00 out of 5)
Здраве - Новини

 

 

 

 

На 1 март Луната е в Близнаци. Губят се важни книжа, провалят се планове, всички закъсняват и много бързат. Времето е крайно неблагоприятно за ва­жни преговори и сключване на големи, изискващи вни­мание сделки. Страдащите от ревматизъм понякога имат оплаквания, но това се дължи на факта, че през тези дни времето се променя.

На 2, 3 и 4 март Луната е в Рак. Благоприятно време за творчество, музика, живопис. Дните, когато Луната ми­нава през Рак, са много подходящи за заздравяване на семейните корени.

На 5 и 6 март Луната е в Лъв. Ходете колкото е възможно повече пеш - това няма да ви измо­ри, а само ще ви е от полза. Луната в Лъв благо­приятства развлеченията и празниците, творчеството и други подобни радости в живота.

На 7 и 8 март март Луната е в Дева. През тези дни чо­вешкият ум е склонен към повече критичност и към аналитично мислене. Усеща се подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, чувствата и действията.

На 9 и 10 март Луната е във Везни. Използвайте тези дни да уредите отношенията си, да търсите съвместни реше­ния. Посветете ги на преговори и срещи, изискващи ди­пломатичност. Луната във Везни настройва към спокой­ствие и хармония. Вероятността от конфликти намаля­ва. По-склонни сме да правим компромиси, да намираме общ език с околните.

На 11 март Луната е в Скорпион. Този ден не е подходящ за нови начинания, свързани с пътувания, парични дела и недвижими имоти. Добре е бременните да избягват и най-малките физически и психически натоварвания.

На 12 март Луната е в Скорпион. През този ден могат да се вземат най-рисковани и най-сери­озни решения. Луната влияе най-много на по­ловите органи, а чрез хормоните - и на емоционалния живот.

На 13 и 14 март Луната е в Стрелец. Времето е променли­во и са възможни болки в кръста. Когато Луната минава през Стрелец, много сполучливи са всякакви пътувания, особено задграничните. Много благоприятни са всякак­ви дейности, свързани с уреждане на каквито и да било юридически въпроси.

На 15, 16 и 17 март Луната е в Козирог. Бурните емоции остават на заден план, отстъпвайки място на пресметли­востта, прагматичността, чувството за отговорност. През тези дни хората се стремят към по-добро материално положение и финансова обезпеченост. Не разчитайте на нови възможности за финансиране и по-големи печал­би.

На 18 март Луната е във Водолей. Нараства склонността към алкохола, към експериментите, към дръзки прояви.

На 19 март Луната е във Водолей. Благоприят­но е сега да се започнат работи, които бързо се развиват, добре е за търговия, за дейности, свързани с минерали и строителни минерали.

На 20 и 21 март Луната е в Риби. Много лесно е да се под­дадете на илюзии и заблуди, да станете жертва на изма­ма. Доста сте чувствителни към всичко, което приема ор­ганизмът, затова внимавайте с лекарствата и алкохола. По-добре изобщо да не пиете кафе.

На 22, 23 и 24 март Луната е в Овен. Луна в Овен ви тласка към необмислени действия и прояви на инат, напълно е възможно да бъдете въвлечени в сбиване или да излее­те върху някого агресията си. Пийте обилно бистра вода, откажете се от шоколада и захарта.

На 25 март Луната е в Телец. Силна потребност от финан­сова и материална надеждност. Чувството за собстве­ност е повишено както към вещите, така и към интим­ния партньор.

На 26 март Луната е в Телец. Луна в Телец е под­ходящо време за пазаруване. Не пропускайте момента да си купите и нещо, което олицетво­рява за вас успеха, любовта и благополучието. На 27, 28 и 29 март Луната е в Близнаци. Целенасочената

гимнастика може да направи чудеса за раменния пояс. Луна в Близнаци - пазете се от мошеници! Бъдете осо­бено внимателни за дребни кражби и измами. Времето е крайно неблагоприятно за важни преговори, за сключ­ване на големи, изискващи внимание сделки.

На зо и З1 март Луната е в Рак. Когато Луната е в Рак, много е важно да си мислите за нещо хубаво и да не се поддавате на чуждо влияние. Уютът и комфортът вкъщи са особено важни, затова най-доброто, което можете да направите, е да създадете приятна обстановка, да укра­сите дома. Благоприятно време за творчество.

 

 

 
 

Рекламни

loading...