Спонсорирана връзка

Трагични нет запознанства

      Една четвърт от представителите на силния пол попадат в клопката на любовта от пръв поглед, а 29 на сто от господата признават, че са...
  „Вече нямам сълзи дори да плача, ние с тази мъка ще си умрем. Само търся да работя нещо. Мъката е много силна, няма думи, с които да я изразя. Не ...
95062.75
  Ерген, който упорито си търси дама на сърцето, иска да съди 15 жени. Той е подал жалба в прокуратурата, че никоя не хлътва по него. Врачанинът...
29673.66666666667
    Преди години, в зората на интернет, когато всичките ми приятелки ентусиазирано си бяха направи профили в един международен сайт за запознанства,...
27134.5
    "Не знам къде е Петя и не ме интересува. Дъщеря ти е един боклук, нито съм я виждал нито, нито чувал днес", крещи 20-годишният Емил Азов в ...
62613.33333333333

Инициатива "Висящо кафе"

Постове от форума

Насилени хора

За това се говори

КАК ДА СИ ОТГЛЕДАМЕ НОВА КОСА?
    Учени от Америка разработиха метод, чрез който може да се спасим от оплешивяване. Новият начин за...

Актуално

ХИЛЕНДАРСКИ ХЛЯБ
09:45
    Хилендарският  сбъдва желание Хилендарският хляб сбъдва желание и носи щастие като Ватиканския....

МАГНИТНИ БУРИ

Дните с магнитни бури през януари 2014
Подробности ТУК

Важни теми за паническо разстройство

ОСНОВНИ ТЕМИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО
Подробности ТУК

За депресията прочетете ТУК

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОПИ ЗА 2014

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОПИ ЗА 2014

Login Form
Статии

statcounter

2014-годината на дървения кон

2014 - Годината на Синия Дървен Кон

Прогноза за времето

Китайски хороскопи 2014


ДЕВА - 2013

Оценете статията
(31 гласа)

 

 

 

ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ ДЕВА

2013 година ще продължи тенденцията на предходната. Упорито и последователно, но с известни препятствия, вие ще продължавате да се издигате нагоре.

2013 година ще бъда най-важната от последния период години. Вие ще можете да придобиете доста , ако се убедите, че  през тази година и самият живот ще е с вас.

2012 година бе отбелязана с нови начинания. Много събития от 2012, прекрачват заедно с вас и през 2013. 2012 бе пълна със събития, а 2013 няма да бъде по-различна. Година  ще ви предложи нова нища за развитие, не се притеснявайте, за вас  това ще бъде да добро. Ако вие сте осъзнали още в предходната година тази промяна за вас не бибило трудно да се приспособите за новото през 2013.

Вие сте добри анализатори, нали? Не пропускате да разнищите детайл по детайл всяка ситуация. Вашият блестящ уми ви помага да осъществявате това без каквато и да е трудност. През 2013 година предстои много работа – необходимо е да покажете всичко , до което се добрахте и какво още  можете.  Въпроси, свързани с вашия авторитет , личните дела и делата с вашите партньори ще излязат на преден план.

В течение на годината, особено през първата половина пред вас се откриват възможности да покажете творческия си талант, а през есента ще берете плодовете на вашите усилия. Бъдете внимателни, обмисляйте всяка своя крачка, за да не пропуснете нещо важно, но все пак действайте бързо.Спечеления по рано авторитет сега ще работи за вас. Много ще се поинтересуват за вашето мнение.

Всичко щеше да е по-просто, ако света не се променяше, а се развиваше по старому.

Новата вълна не трябва да бъде пропускана, още нещо, внимавайте някои да не измъкне стола под вас и на вас да ви се наложи да се съобразявате с вашите конкуренти. Вие имате силни и много оригинални партньори, а също така силни и оригинални противници, с които не може да не се съобразявате.

Първата половина на  2013  година, успешен период за любовта и децата. Съвместният отдих с децата ще ви донесе такъв заряд от енергия, че всичко ще ви се вижда лесно. Възможно е обаче да възникнат неразбирателство с партньора ви, или по-точно с неговата ексцентричност. Възможно е да се запитате – всичко това не е ли в резултата от постоянната ми смяна на партньорите? С някои от партньорите вие ще се разделите от каприз, с други, защото са ви предали. Но най-важното за вас ще е, че ще откриете нова и голяма любов. А ние знаем за вас, че сте състрадателни, но в любовта не допускате компромиси. Държите партньорите ви да се отнасят с вас с уважение. Вие можете да помогнете на възрастния човек, но не и на любимият мъж, ако сте жена Дева, защото очаквате, той да се държи с вас като с дама, а не като с майка.  Вие Девите си казвате, ако не намеря нужния ми партньор ще остана сам, в крайна сметка аз съм си най-любимия човек, нали?Малко себичност и егоцентризъм във вашия случай би бил целебен.

Май 2013 – период, през който ще се сблъскате с проблеми на близките ви хора и ви ще се наложи да вземете участие в техните работи. Начало на лятото  ще бъде време за спорове с близките и колегите от службата. Не се напрягайте, всичко ще мине нормално.Може да ви се струва, че вас ви преследват  ощетявания, умора и раздразнение. Ще ви се струва, че ви заобикалят хора с отрицателна енергия. Те сякаш изпиват всяка ваша живителна сила. Компенсирайте всичко това със спорт, ремонт в къщи. Отрицателната енергия може да навреди на току-що започнатите проекти. Гледайте широко на нещата . Ще дойде време, когато всичко случило се ще ви изглежда за добро.

През лятото и началото на есента вас ви очаква триумф: заедно с вашите приятели ще завършите нещо много важно за вас. Смело погледнете в бъдещето, вашите покровители ще останат доволни от вас. През пролетта и средата на лятото, вие ще получите крупна сума пари, но запомнете, че тях трябва да ги включите внимателно и по предназначение.Възможно е да ви поискат помощ. Не отказвайте, на вас също са ви помагали.

В края на лятото и начало на есента 2013 година ще изживеете моменти на удовлетворение и за в бъдеще успехите ви ще зависят от нюха ви, както и от усилията, които полагате. В този период хората около вас ще се разделят на приятели и врагове, неутрални няма да има Но ще се появят скрити покровители. Невидима ръка ще избира вас, когато стои въпросът вие или някои друг.

През есента на 2013 стари приятелства ще излязат на преден план с интересни новини и нови предложения. Предишните връзки ще се окажат много ценни. Всичко научено ще работи във ваша полза. Свършеното преди време ще ви се отблагодари с пълни шепи. Сега е моментът да се порадвате на успехите си. Вие заслужавате, защото се трудихте се много през 2013 и свършихте добра работа, насладете й се.

Любов и приятелства за Девата през 2013

Големи изненади през 2013 година. Както казахме по-горе,ексцентричност в любовта, смяна на партньорите и нови връзки. Ако пък сте сами тази година може да попаднете на  повече от един партньора. Това не би ви объркало, защото вие сте перфекционисти и залагате на най-доброто.

През 2013 няма да имате възможност да отделяте много време на партньора, но милите моменти, които след това ще ви подари съдбата, ще бъдат силни като изживяване. Уран ще способства за интензивно удоволствие и допълнителна страст в отношенията. Тази връзка може да прерасне в нещо по-сериозно в края на годината.

Присъствайте на повече светски събития и любовта няма да се забави. Пословичната ви чувствителност и интуиция ще ви помогне да откриете специалния човек за вас.

Семейство и социален живот през 2013 за Дева

Абсолютно предизвикателство ще бъде да балансирате между семейния живот и социалния живот.За  доста от вас това ще се окаже невъзможност. Какво да изберете Вашите близки или външния блясък.Мислете преди да вземете решение. Ако решите да бъдете навън, аргументирайте се достатъчно точно пред близките си, за да не ги  обидите. Нещо, което правите доста често.

Работа за Дева през 2013

Да си го признаем – работата ви ще заеме водеща роля в живота ви през 2013. Пред вас ще има много предизвикателства, много радост, а и много печалба. Това ви радва, ви е обичате да работи усърдно и честно. В началото на година ще продължите започнатото от 2012 година. През 2013 ще има и много проблеми в работата, както ви казахме по-горе ваши врагове ще се опитат да измъкнат някои проект и да дръпнат стола под вас. Но това не бива да ви притеснявай, защото ще имате и тайни ваши благодетели, които ще ви помогнат  и всичко ще намери добро развитие.

Вие сте изобретателни и ще продължите  находчиво да осъществявате  проектите си до край.

Финанси на Девата през 2013

Както казахме ще получите крупна сума през пролетта и лятото. Инвестирайте я по предназначение, не си и помисляйте да играете хазарт, защото това е период, през който ще загубите.По добре е да се отдадете на шопинг терапия, отколкото да търсите тръпка в хазарта. Направената точна инвестиция ще ви донесе добра печалба.

Пътуване за Дева 2013

Професионалните ви пътувания ще бъдат доста. Когато се отправяте на пътуване с вашата кола е възможно тя да се повреди, затова имайте под  ръка координатите на пътна помощ. Но пък един такъв момент може да се приеме и като част от емоциите ви от лятната почивка.

Здраве за Дева през 2013

Вие сте известни с това,че се храните здравословно, даже мърморите и на другите да внимават какво ядат..В магазините оглеждате много внимателно, когато купувате храна. Това ви прави доста здрави. Няма да имате сериозни проблеми със здравето през 2013., освен леки смущения в гръдния кош.

Печелившите числа: 8,20,30

Рожден камък :сапфир, розов яспис

Щастлив цвят :черно, златно, кафяво

Планета: Меркурий

Най-съвместим с Телец, Козирог, Рак, Риби, Дева

Специални качества: постоянно учащ, даващ

Слабости :заяждащ се

Подходяща професия: учител

Енергийни признаци: Ин

Здравни проблеми: корем, далак, черва, диафрагма

Повече сблъсъци със Скорпион, Водолей, Лъв, Овен

 

 

Още в тази категория: « ВЕЗНИ - 2013 ЛЪВ -2013 »
Login to post comments