Реклама

Постове от форума

МАГНИТНИ БУРИ

Дните с магнитни бури в момента
Подробности ТУК
ОСНОВНИ ТЕМИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО
Подробности ТУК

За депресията прочетете ТУК

 

ФЕЙСБУК СВАЛЯЧ ИЗЛЪГАЛ 11 ДАМИ САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ

Оценете статията
(0 гласа)

Съвременен Ромео от благоевградския град Якоруда успя да разбуни духовете във фейсбук, след като само в рамките на няколко дни успял да оплете в мрежите си и поетичните си обяснения 11 жени, съобщи Struma.bg,цитирана от 24chasa.bg.

Сред „жертвите" му са българки, работещи в страната ни и в Италия. На всяка от тях Нури Джурин поетично се обяснявал в любов и за няколко седмици успял да убеди всяка от тях, че тя е жената на живота му.

Истината излязла наяве, след като две приятелки си разменили във Фейсбук негови еднотипни съобщения, с които той им свалял звезди от небето с едни и същи думи и изрази. Вбесена, една от тях веднага създала нарочна страница, озаглавена „Внимание, Любовен Виртуален Измамник", която от седмица се върти в социалната мрежа и едни от най-посещаваните сайтове на българи, живеещи в чужбина.

Още същия ден Ромеото е разпознат от още 9 дами, които също си кореспондирали усилено с него и по същата схема живеели с мисълта, че са открили голямата любов в лицето на Нури Джурин от Якоруда.

Якорудският Ромео се представял за бивш артист, строител, барман, фотограф, приятел на покойния актьор Чочо Попйорданов и настоящ поет с 3 стихосбирки зад гърба си, които обаче не могат да бъдат открити в интернет.

Последна промяна на Четвъртък, 17 Октомври 2013г. 14:37ч.
Login to post comments
 

Рекламни

Новини

Интересни мнения

Последни коментари

loading...