Събота, 18 Май 2019г. 11:46ч.

"Вътрешен човек" - сюжет и актьорски състав на сериала

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Сериалът „Вътрешен човек“ е създаден от известната продуцентска компания Ay Yapim. Първият епизод излезе на екран през есента на 2016. „Вътрешен човек“ е създаден по американската лента „От другата страна“, в главните роли на лентата са Мат Деймън, Джак Никъсън и Леонардо ди Каприо. Почитателите на турското кино твърдят, че турската версия е не по-слаба от американската.

Сюжет на сериала „Вътрешен човек“

В центъра на остро сюжетната лента „Вътрешен човек“ стои повествованието за двама братя, един от които Сарп, от ранно детство е обкръжен с любов и внимание, докато другият Умут е възпитаван от улицата, работейки за влиятелна банда продавачи на оръжие. Съдбата разделя братята в детството след две трагични обстоятелства: арестували бащата на момчетата без да е извършил каквото и да е престъпление, не след дълго похитили и Умут.

Момчето преживяло тежка съдба. Едно момиче му помогнало, за да не се превърне в криминален гений. То измъкнало Умут от лапите на престъпния свят и той започнал да живее нормален живот под името Мерт.

В първата серия зрителите ще видят тържествената церемония, посветена на завършването на полицейската академия. Учебното заведение се ползва с отлична репутация, то е едно от най-реномираното учебно заведение в страната. По средата на тържеството преподавателят на Сарп го провокира като обвинява баща му в действия, които не е извършил. Сарп не може да изтърпи лъжите, които са изречени по адрес на баща му и насочва пистолет към лицето на своя учител, искайки му извинение. В резултат на това действие, випусникът попада в затвора, където като адвокат се появява Мелек, същото момиче, което спасява Мерт.

Мелек полага сериозни усилия, за да освободи Сарп от ареста. В младежа избухват чувства към този ангел хранител, който под миловидното си излъчване, крие силен характер. Не е трудно да се досетим, че е възможно да се оформи триъгълник с участието на младата адвокатка Сарп и Мерт, към който триъгълник в скоро време ще се присъедини друго момиче, а на братята ще им се наложи да се борят да възстановят доброто име на техния баща и да върнат справедливостта.

Актьорски състав в сериала „Вътрешен човек“

Чаатай Улусой

Чаатай е главният герой в криминалната драма. Той пресъздава образа на полицая Сарп. Улусой е роден в Истанбул през 1990 година. Баща му е с български корени, а майка му - с босненски. До появата си на киноекрана Чаатай Улусой е бил модел. Турските момичета са влюбени в него.

Детството на бъдещата звезда на телевизионния екран е свързано със спорта. Той е тренирал баскетбол, още от ранното си юношество е правел впечатление с добрата си фигура. След като завършва училище, младежът постъпва в университета и записва специалността „Ландшафтен дизайн“, действие което озадачило много от неговите роднини и близки.

В периода на своето обучение, Чаатай Улусой бил забелязан от един представител на най-известната модна агенция и на 20-годишна възраст станал носител на наградата „Най-добър модел“.

Дебютът на Чаатай Улусой в киното е в комедийния сериал „Реджеп Иведик“, в който се разказва историята на момче, което изпада в депресия, заради смъртта на баба си.

Други известни роли на Чаатай Улусой са в „Орлите на Анатолия“ – 2011 г., „Огледален свят“ -2011-2012 г. и „Кварталът на богатите“ -2013 г.

Известен филм с участието на Чаатай Улусой е „Див мед“, познат на българския зрител, а през 2018 година се снима и във филма „Защитник“.

Арас Буулут Ийнемли

Арас е другият важен персоняж в сериала „Вътрешен човек“. Той играе братът на Сарп Мерт. Арас Буулут Ийнемли също се е занимавал с моделен бизнес Детството му е тясно свързано с театралното студио.След завършването на средното училище Арас се записва в инженерния факултет на авиационното училище.

Не е ясен фактът, който е разубедил Арас да се откаже от авиацията, но още докато учи се записва за участие в рекламни клипове на Nescafe и на известен моден бранд за дрехи в Турция. Дебютът на Арас Буулут Ийнемли в киното е в сериала „Опасни улици“ За участието му във лентата „Безценно време“, той е получил наградата за най-добър изпълнител на второстепенна роля.

Най-добрите му участия са във филмите:

„Алея на завръщането“ -2009

„Махмут и мерием“ -2012

„Марал – най-красивата история“ - 2016

В сериала „Великолепният век“ Буулут играе синът на османския султан Сюлейман, който е бил обезглавен в резултат на въоръженото въстание на Селим. За снимките на тази мащабна историческа постановка, Арас е бил принуден да овладее до съвършенство майсторство в ездата, боя с мечове и да напълнее с повече от 10 килограма.

Мустафа Уурлу

Известният турски актьор е роден през 1955 година. Мустафа е възпитаван в семейство на четири братя и баща военен лекар. От малък Мустафа е привлечен от актьорската професия, но дебюта му в киното станал едва през 1997 и веднага бил удостоен с наградата „Златният портокал“ за най-добра мъжка роля в сериала „Труден роман“. Други заслужаващи вниманието филми с негово участие са:

„Трудна мишена“ – 2002

„Късче любов“ – 2005

„Не сме безгрешни“ – 2005

„Голата истина“ - 2012

В криминалната мелодрама „Вътрешен човек“ Мустафа изпълнява ролята на Юсуф, началникът на Сарп, който е за него по-близък от баща. Джелял подхвърля такива улики спрямо Сарп, че след убийството на Юсуф, основният заподозрян става именно той.

Четин Текиндор

Четин Текиндор изпълнява ролята на Джелял във „Вътрешен човек“.

Актьорът е роден в град Сива през юли 1945 година. Той е почетен випусник на анкарската консерватория, която е основана през 1936 година и се счита за едно от най-добрите училища в сферата на музиката и изкуствата. Славата и признанието на широките маси, дошла при Четин като лидер на на национално освободителното движение в култовия турски сериал „Малкият Ага“(1983). Други значителни творби в кариерата на Четин Текиндор са:

„Сблъсък“ -2003

„Първа любов“ – 2006

„Ловен сезон“ – 2010

„Народът на моя дядо“ - 2011

Четин Текиндор е притежател на много награди за участието си в различни театрални и филмови продукции. Той е взел участие в 26 киноленти, като една от тях „Моят баща и моят син“ е призната за най-касовия филм за всички времена на Турция.

Бенсу Сорал

Бенсу Сорал изпълнява ролята на Мелек във „Вътрешен човек“.

Бенсу Сорал е родена през 1991 година в град Бурса. Тя завършва с отличие Анатолийския лицей, след което се записва в Мармарския университет. По-голямата й сестра я посъветвала да опита шанса си като актриса. Дебютът в киното си тя прави през 2012 година.

По известни нейни участия са във филмите:

„Съвест“ -2013

„Очарователна лъжкиня“ -2015

„Вътрешен човек“ - 2016

За място на партньорка на Чаатай Улусой е претендирала Ясемин Ален, звезда от сериала „Великолепния век“ и „Животът продължава“. Продуцентите, обаче не се съгласили с хонорара, който тя пожелала. Бенсу Сорал поискала значително по-малък хонорар и получила ролята на очарователната Мелек.

Интересен факт за Бенсу Сорал е, че тя обожава животните и вкъщи има две кучета и две котки. Те не са от специална порода, а взети от улицата.

След участието си в сериала „Вътрешен човек“ известната фирма за козметични продукти MaxFaktor, предложила на актрисата да стане нейно лице.


Режисьори и сценаристи на „Вътрешен човек“

Режисьор на сериала „Вътрешен човек“ е Улуч Байрактар. Той печели популярност с режисурата си на остро сюжетни и криминални драми. Много почитатели на сериала „Вътрешен човек“, смятат, че поредицата печели такава популярност, именно, заради динамиката на лентата, която се проявява още в първите епизоди. Сценарист на сериала е Ертан Курултан. А композитор на музиката е известният Тойгар Ъшъклъ, един от най-търсените творци в турската кинематография. Тойгар е написал саундрака към такива известни поредици като „Забранения плод“ „Кварталът на богатите“ „Север юг“, „Искрите на отмъщението“ и много други.

„Вътрешен човек“ е 39 епизода. Първият епизод е стартирал на 19 септември 2016, а последния на 19 юни 2017 година. Зрителите ще имат възможност да се насладят на блестяща актьорска игра и неочаквани обрати в сериала „Вътрешен човек“.

Последните от Administrator

Обратно в началото