Реклама


"Дъщеря ми": Една очаквана сватба на Демир и Джандан

Оценете статията
(0 гласа)

Джандан получава обаждане от адвоката на Демир и Уур. Той ѝ съобщава, че тъй като Демир и Уур не са откраднали скъпоценните камъни от техния първоначален собственик и не са били намерени у тях, могат да се надяват на по-лека присъда.

Демир и Уур са освободени.

Мюлфиде е обидена на Уур и не го допуска в дома си.

Демир научава, че за да отведе Ойкю със себе си, е необходимо ново решение на съда, което да върне родителските му права над детето.

Джандан споделя с Демир, че възнамерява да осинови Ойкю. Предлага му да се оженят формално, за да получат попечителство над Ойкю. Демир се съгласява.

Жилет отказва да сътрудничи на Джемал и напуска града. Полицаите нахлуват в дома на Джемал със заповед за обиск. Намират скъпоценните камъни и го арестуват.

Мюлфиде дава на Уур пари за хотел. Със сълзи на очи той я моли да му прости. Тя му поставя две условия - да постъпи на работа и да се ожени за порядъчно момиче.

Демир иска Уур и Мюлфиде да са свидетели на сватбата му с Джандан. Веднага след подписването Джанджан и Демир прибират Ойкю у дома. Тя споделя, че винаги е знаела за взаимните им чувства. Описва в дневника си колко е щастлива, че най-сетне ще има нормално семейство.


Джемал узнава, че камъните, намерени в дома му, са фалшиви, и ще бъде оневинен.

Джандан решава да пренощува при Демир, за да не предизвикат съмненията на Ойкю. През нощта Ойкю започва да се разхожда насън. Демир я събужда. Ойкю се учудва, когато го намира в хола. За да не я тревожи повече, Демир се премества в стаята на Джандан и ляга на пода.

Източник: "ТвСага"

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...