Реклама


Петък, 13 Декември 2019г. 16:00ч.

"Вътрешен човек" - отново на екран!

написана от Administrator
Оценете статията
(1 vote)

Хитовият сериал „Вътрешен човек“ се завръща на екрана на 2 януари 2020 година. Той ще се излъчва от 21.30 до 22.30 часа, всеки делник по bTV. В главните роли са известните актьори Чаатай Улусой и Арас Буулут Инемли.

Сюжетът на хитовия криминален сериал е вдъхновен от холивудския блокбастър  „От другата страна" {2006} с американските звезди Леонардо ди Каприо и Мат Деймън. В турската версия, в която главните герои Сарп  и Мерт/Умут са братя, образите са поверени на двама от най-популярните актьори на своето поколение със сходни биографии и имидж на секс символи.

Нека с няколко думи ви запознаем с Арас Буулут Инемли

Българските зрители  познават Арас Буулут Инемли като Мете в сериала "Времето лети" (2010) и шехзаде Баязид в четвърти сезон на историческата суперпродукция "Великолепният век" (2013). В момента той е една от най-актуалните турски звезди с рейтинговата криминална поредица "Ямата". Арас Булут Ийнемли е роден на 25 август 1990 г. в Истанбул. "Израснах в Бешикташ,завърших гимназия в квартала, винаги съм бил почитател на футболния ни клуб. Напоследък обаче се научих да оценявам играта и на другите отбори и да се радвам на техните успехи. С времето улегнах и не съм някогашният хулиган", признава Арас. Въпреки че чичо му е актьор в държавния театър в Истанбул, по-големият му брат Орчун дублира филми и участва в реклами, а сестра му Йешим е телевизионна водеща и певица, Арас постъпва в Техническия университет, тъй като мечтата му е да стане авиоинженер. Чичото на майка ми също е актьор.

Известният актьор разказва за участието си във „Вътрешен човек“

Когато за пръв път се запознахте със сюжета на "Вътрешен човек", предполагахте ли оrpомния успех, който сериалът ще пожъне сред зрителите?

Веднага забелязах, че сценарият е математически изграден. Аз уча математика в университета и през последните 7-8 години се научих да преценявам кога сюжетът има добра конструкция. Почувствах, че ще имаме успех, защото историята е прекрасна и много добре адаптирана. Не очаквах толкова високи рейтинги, но за мен това нямаше да е проблем, тъй като харесвам героя си Мерт. Работата с перфектния актьорски екип и режисьора Улуч Байрактар е спокойна, приятна и продуктивна, така че можехме да се абстрахираме от рейтингите.

Мерт ли е любимият reрой в досегашната ви кариера?

Да, това е мъж, който непрекъснато се бори и чиято душа е наранена. Мерт няма родители и е абсолютно сам, което го е травмирало дълбоко. Той трябва да оцелява във враждебния свят, но постоянно получава нови удари от съдбата. Ето защо вnиза в такъв конфликт със Сарп.

Кога героят ви ще узнае, че е брат на Сарп?

Трябва ли да назова конкретен номер на епизод? Нямам право да разкрия развитието на сюжета, но бъдете търпеливи! Всъщност и ние самите не знаем точно кога ще се случи, защото имаме сценария само на следващата серия, която заснемаме през седмицата. Със сиrypност обаче ще се случи преди финала.

Чаатай Улусой също е млaд и красив като вас.Няма ли конкуренция помежду ви?

Може би това е първото нещо, което хрумва на зрителите заради сюжета,но ние не мислим за състезания. Конкуренцията е положително явление, защото повишава качеството, но с Чаатай от самото начало се подкрепяме. Колкото по-успешен е той, толкова по-добре е за целия сериал. Преди началото на снимките двамата ходихме заедно на обучение по стрелба в полицейската академия. Чаатай,разбира се, беше по-добрият, тъй като има повече опит. Аз си изкълчих ръката по време на снимките на една от екшън сцените, но това не попречи на снимачния график.

Обръщате ли внимание на критиките, които зрителите отправят в социалните мрежи?

Чета всичко, което се пише за продукцията, но невинаги се съобразявам.Упрекват ме, че косата на героя ми изглежда мръсна и мазна, но персонажът е такъв. Във „Времето пети" ме критикуваха за мимиките ми, но когато се превъплъщавам, търся вътрешната истина за героя си и не мисля за външното проявление на емоциите му.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...