Реклама


Испански модни гурута: Джан Яман е кумир на испанските жени

Оценете статията
(0 гласа)

Потвърждаване на популярността на Джан Яман в Испания от първа ръка

Скандалният актьор Джан Яман понастоящем се намира в Бразилия, далеч от очите на таблоидите. Но споровете не престават. Сега иде реч от това, колко Джан Яман е популярен и колко от неговата популярност, се дължи на рекламни ходове.

Популярен ли е Джан Яман в Испания или всичко е рекламен ход провери журналистът от вестник Хюриет Ертугрул Йозкьок. Той разказа за това,че е посетил Испания и на място се уверил колко е популярен Джан Яман там. Йозкьок отишъл на футболен мач между Барселона и Депортиво Алавес, където се срещнал с четирима испанци, които били представители на модната индустрия. В хода на разговора за новите тенденции в модата, се прокраднало името и на Джан Яман. Този факт предизвикал голямо любопитство в турския журналист и той попитал тримата модни асове дали Джан Яман е така популярен там, както се говори?

И четиримата дали близки отговори, които журналистът в последствие записал: "Да това е самата истина. Джан Яман сега е кумир на испанските жени . Честно, това беше техният отговор. Още нещо,те знаеха много повече за неговата актьорска кариера, отколкото аз." - завършва разказа си журналиста Йозкьок.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...