Реклама


"Назови ме по име": Едно обвинение до къде ще доведе

Оценете статията
(0 гласа)

Новата героиня в „Назови ме по име” може да се окаже специална за Корай, стига да не отговаря за престъпленията на Йозге

Йозге подарява писалки като извинение за Корай. Бахшенде си мисли, че ще уплаши снахата с разкритието, че знае за срещите й с Жулиде. Асия и Айше се завръщат развълнувани от срещата с „баба”. Йомер не успява да ги чуе, което отлага драмата в „Назови ме по име”.

Бахшенде забранява на Зехра да говори с Жулиде. Младата жена й възразява. Смята, че само внуците й имат право на мнение. Мехмет посещава имението. Галантността му към Зехра вбесява Йомер.

Керем и Сабах прекарват нощта по отделно, но са щастливи. Същото е и при Йомер и Зехра – спят в отделни стаи, но преживяват в мислите си прекрасните моменти заедно. На сутринта обаче бизнесменът разбира, че сестра му е поканила Мехмет на закуска у дома.

Натрапникът кани Зехра на работа в компанията му. Йомер отказва и тя потвърждава думите му, че няма да успее.

Идил поднася фалшиво извинение на Сабах пред Керем. Тайно заговорничи с Бурак, който е отдавна влюбен в нея. Настройва го срещу Керем.

В „Назови ме по име” се появява нова героиня – Ипек. Племенницата на Айсел открадва таксито на Корай, за да се яви на стаж в холдинга на Йомер. Тя се смущава, щом вижда младежа в компанията.

Мехмет отново се върти около Зехра. Йомер се въздържа трудно. Мехмет ги кани на гости в чифлика. Айше устройва среща между майка си и брат си в детската градина на Асия. Йомер вижда Жулиде и я отминава безмълвно.

Айше и Зехра му звънят, но той не отговаря на обажданията. Ипек установява неточности в документите на Йозге. Салим се вижда случайно с Айше и Халит. Жената му прави приятно впечатление с доброто си сърце.

Идил инсценира тревога пред Керем. Разказва му, че сляпо влюбеният в нея Бурак, ще му навреди.

Йомер посещава гроба на баща си. Кълне му се, че няма да прости на Жулиде. Хората на Бурак нахлуват в кабинета на Керем, който е с Идил. Заплашват го и натрошават всичко. Керем обещава на Сабах да не остави така нещата.

Зехра намира мъжа си у дома. Прегръща го и му казва, че го обича. На сутринта той й разказва за срещата с Жулиде. Сеща се за изпуснатите играчки и разбира, че сестра му е организирала срещата им. Двамата се скарват за първи път. Зехра утешава зълва си.

Джандан провокира Керем да помисли върху възможността нападението над офиса да е под влиянието на Идил. Джеврие разказва на близките си, че е видяла Айсел с красив мъж. Бахшенде усеща, че между младите в дома й има напрежение.

Йомер настоява близките му да не се виждат с Жулиде. Айше възразява. Зехра съветва мъжа си да помисли, но той е категоричен. Айше моли снаха си да не издава, че познава Жулиде. Зехра и Йомер са близки, колкото никога досега.

Айше взима семейството си и заминава за няколко дена.Керем отхвърля Идил категорично и не слуша оплакванията й от Бурак. Йозге прави така, че да злепостави Ипек в компанията и да я обвинят в шпионаж.


Джеврие хваща Хедие да говори с Жулиде. Тя е принудена да признае, че двете общуват от години. Бахшенде посещава внучка си. След като двете разговарят, Айше решава да напусне дома си. Моли Зехра да не казва, че първа се е срещнала с Жулиде. Йомер смята, че е загубил сестра си заради майка си.

Източник: www.woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...