Реклама


"Черна роза": Нещата се случват, когато най не ги очакваш

Оценете статията
(0 гласа)

 

Кендал губи контрол над семейството си в „Черна роза”. Искат да бягат от имението, таен враг заплашва неродения му син, а втората му съпруга е готова на всичко, за да съсипе живота му.

Кендал съобщава на клана за бъдещата си сватба. Йозлем предупреждава съперницата си, че тази няма да я бъде. Ада намира запис на семеен празник от миналото и иска да зарадва всички с презапис.

Мая купува книжка за братчето си с помощта на Сердар, който й заема пари. Рюзгяр чака батко си, за да духне свещичките. Баран му обещава да го научи да кара колело. Сибел и Айше опитват да избягат от имението. Момичето оставя любимата си книга в стаята на Баран.

Йозлем получава скъпоценния диск, а Мая разказва на Ада за чаровния непознат. Втората жена на Кендал оставя записа пред вратата на Ебру. Жената на Мурат плаче пред видеото на записания семеен празник.

Касим вижда бившата си жена. Заплашва да отмъсти. Кендал се усъмнява в него. Страхува се за Сибел и нарежда на Ръза да го прибере.

Йозлем разбира, че са подменили диска й. Ебру не знае кой е оставил диска пред вратата й. Сибел и Касъм се обвиняват заради миналото, но запазват мълчание пред Кендал. Йозлем вижда телефона на Реждеп. Разбира, че просто са разменили дисковете в клуба.

Кендал прибира Сибел и Айше. Буря се разразява и Кадрие сънува малкия си син. Отива да види насажденията с черна роза на снаха си. Реколтата й изглежда погубена. Нарин намира снимка на мъжа си и другото му семейство в шкафа на Баран.

Кадрие се разболява след дъжда. Сердар се опитва да разговаря с Ада, но тя го гони. Той успява да се запознае с Мелек и брат им. Оуз предупреждава Сердар да мълчи за роднинската им връзка.

Ебру и Фърат разбират, че реколтата с рози е спасена все пак. Касъм нахлува в имението и заплашва бившата си. Кендал ги заварва заедно и забранява на довереника си да напуска фабриката.

Ада взима поръчания диск от компютърната зала. Малко по-късно Йозлем пристига, за да ги размени. Садък изпраща на Мелек писмо, писано от мъртвия й любим да чуе записа от телефона му.

Баран вижда Сердар и Ада заедно. Йозлем разбира къде е безценния й запис. У дома Баран се скарва със сестра си. Мелек намира телефона на Реджеп. Докато Баран и Ада се карат, Йозлем разменя диска и го слага в лаптопа на Ебру. Кендал я залавя и започва да души. Рюзгяр ги вижда. Кендал е принуден да я пусне. Взима записа и отвежда жена си.


Мелек напразно се опитва да отключи телефона на Реджеп.Вижда Кендал да влачи жена си. Рюзгяр разказва на сестра си Мая какво е видял. Кендал пребива Йозлем. Оуз му пречи да стигне до крайности. Йозлем обаче не признава за побоя.

Баран вдига нов скандал на майка си. Ада се сърди на своята, защото понася селските порядки. Кадрие изпраща Фърат да прибере сина й. Той взима под крилото си Йозлем. Тя обвинява Ада в интригата с диска.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

 

Последна промяна на Петък, 03 Януари 2020г. 14:02ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...