Реклама


"Свободен дух": Джан не се колебае, когато взима решение

Оценете статията
(0 гласа)

 

Санем заблуждава Джан, че се е свързала с авторката на проекта за реклама, но тя отсъства от града и няма да може да присъства лично на снимките. Джан настоява той да говори с нея по телефона. Санем се скрива в агенцията и се обажда на Джан с преправен глас от скрит номер. Джан я разпознава и я вижка как се крие под едно от бюрата в офиса. Пред служителите споделя, че Санем е автор на проекта, одобрен за рекламата.

Джей Джей спира да отговаря на обажданията на Айхан и тя го посещава в агенцията. Той изпада в нервна криза и е настанен в болница.

Санем отказва на Джан да й бъде заплатено за идеята за реклама. Джан решава да я освободи от работа, тъй като желае служителите му да проявяват повече амбиции. Първоначално Санем си тръгва, но после се връща и заявява, че ще работи по проекта си.

Айлин търси служител, който да е неин личен асистент. Джан се съгласява Санем да й помага. Дава й стая в офиса на агенцията. Дерен е категорично против Айлин да се връща в агенцията, но Джан й напомня, че Емре е взел решението и той не може да го отмени.


Айлин и Емре се срещат и тя го уверява, че е взела Санем за асистентка, за да я държи под око и да спечели доверието й.

Музафер изпраща свои снимки на различни рекламни агенции. Надява се да го одобрят и да се хареса на Санем. От една рекламна агенцията проявяват интерес към Музафер. Музафер е заловен от полицаите и насила е отведен да отбие военната си служба.

Източник: ТВ Сага

loading...

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...