Реклама

Постове от форума

МАГНИТНИ БУРИ

Дните с магнитни бури в момента
Подробности ТУК
ОСНОВНИ ТЕМИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО
Подробности ТУК

За депресията прочетете ТУК

 

ПЕТЕЛ 2015

Оценете статията
(1 vote)

1921,1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005

Какво да очаква зодия Петел от 2015?

Небесното влияние през 2015 година, за тези, които са се появили на све­та в годината на Петел, създава непреодолима тяга към повишаване качеството на живот във всички сфери. Ще се събудят всички тези амбиции, които определяха живота на Петел в предишните етапи на съществуване. Представителите на този знак ще осъзнаят, че е дошло време за осъществяването им. Петел ще се фоку­сира върху онези направления от работата и социалните взаимодействия, които ще гарантират придвижването му към заветната цел. По пътя на реализирането на целта са възможни неочаквани и нестандартни решения. В крайна сметка Петел осъзнато ще стигне до ситуация, която ще му помогне да се ориентира към реалността на поставените цели. Илюзиите ще се разсеят, а това, което е постижимо само ще пристига в ръцете.

 

Някои известни Петли: Вагнер, Карузо, Доли Партън, Питър Устинов, Ерик Клептън, Щефи Граф, Йоко Оно, Дийн Кунц, Роман Полански, Мелани Грифит.

Общителен, галантен и обаятелен, Петелът е приятна компания и желан събеседник. Той се впуска в спорове с удоволствие и благодарение на високия си интелект се справя чудесно. Лошото, обаче е, че от него не можете да очаквате тактичност. Той ще ви каже истината в очите, колкото и да ви заболи.

Петелът се грижи добре за парите си. Пестелив е и ги влага в особено перспективни начинания. Не чакайте Петелът да ви заведе на скъп ресторант или да ви направи скъп подарък. Хладнокръвно и премислено, той ще спести тези пари и ще ги отдели за бъдещето, защото е стъпил здраво с двата крака на земята и знае много добре, че животът не е само възход нагоре, а идват и кризисни моменти, когато тези пари ще го спасят. Колкото и добре да печели Петелът, той винаги ще има пари настрана. Затова неговото семейство може да бъде спокойно за бъдещето.

Успехът е плод на неговия труд и пресметливия му ум. Той е много амбициозен, но това е подчинено на реалността. Преценил е какво може да очаква и никога не допускcr да бъде разочарован. Той е педант в работата и всичко върши стриктно.

Понеже съзнава много добре, че при него всичко е изрядно, той не понася критиките. Цени реда до дребнавост, което може да ви подразни, но той е изключително честен човек.

Петелът много обича да е център на внимание. Всяка похвала му дава сила за ново начинание. Той е винаги много добре облечен и много елегантен. С лекота контактува с хората. Славата е неговата слабост. Непрекъснато се стреми към нея.

Жената Петел се занимава с много и разнообразни дейности. Много работоспособна е. Не може да прецени кога какво да каже и често истината, която изрича я противопоставя на хората. Тези, които държат на приятелството й не биха се обидили от това, а трябва да се замислят. Тя е делова жена, но това не й пречи да създаде голямо и щастливо семейство.

Петелът би успял много повече ако се научи да премълчава някои неща.

Петелът ще е щастлив с Вол, който е семеен и консервативен. Със Змията ще принесе своята мъдрост, но на нея ще й се наложи да не блести толкова ярко, иначе Петелът може да обърне внимание на това и да я унищожи.

С Дракона, Петелът ще е напълно задоволен и заедно ще блестят един до друг, особено ако Петелът е жена.

Заекът в качеството си на партньор трябва да бъде изключен. И за минута няма да може да се примири с хвалбите на Петела и за секунда няма да му се доверява.

МЕТАЛЕН ПЕТЕЛ Металният Петел винаги има точно начертан план. Знае какво иска и го постига. Той е старателен и честен.

Металният Петел е вироглав и това му пречи да се издигне. Трън е в очите на шефовете си. Ако иска да успее, трябва да се научи да прави компромиси.

Той е искрен приятел и прави всичко възможно, за да помогне на близките си.

 

Последна промяна на Неделя, 13 Септември 2015г. 09:06ч.
Още в тази категория: « КУЧЕ 2015 МАЙМУНА 2015 »
Login to post comments
 

Рекламни

Новини

Интересни мнения

Последни коментари