Реклама


Понеделник, 14 Декември 2015г. 20:44ч.

СЪДБОВЕН ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ СКОРПИОН ЗА 2016 ГОДИНА

Оценете статията
(2 гласа)

 

Хороскопът за 2016 предвижда за Скорпион много интересни възможности. Хората, родени в този зодиакален знак под влиянието на Плутон, обикновено са търпеливи и отговорни и имат силна воля. Не се страхувайте да използвате най-доброто от тези качества през тази година. През 2015 звездите Пи поведоха по положителна пътека, особено в кариерата Ви и тази година ще успеете в тази насока. Разбира се, няма нищо безплатно, в началото ще трябва да се справите с малко трудности, но накрая победата ще бъде по-сладка за Скорпиона.

Ще се опитате да решите всички проблеми наведнъж, но само ще се заплете в тези сложни задачи и ще направите нещата по-трудни, особено, по отношение на позицията Ви в работата. Хороскопът ви съветва да направите списък с приоритетите си, според който да разрешите всяка задача поотделно. В семейството Ви очакват хармония и спокойствие. Не забравяйте Вашето физическо състояние, най-добрият начин да избегнете болести в тези студени месеци е спортът.

Най-добрият период за Скорпиона ще бъде през пролетта на 2016година. Точно сега, звездите са в стабилна позиция и Вие ще изпъкнете във всяка сфера. Дългосрочните връзки са много задоволителни. Не се страхувайте да предприемете следваща стъпка във връзката си. Необвързаните ще имат успешни запознанства с противоположния пол. В кариерата Ви усилията Ви, най-накрая ще бъдат забелязани от началниците. Болестите и нараняванията ще Ви пропуснат.

Според хороскопа, точката на пречупване ще настъпи по средата на годината. Ще бъдете изморени. През последните месеци сте били много активни и имате нужда от почивка. Ще бъдете пасивни предимно в работата, където темпото Ви на работа ще бъде на средно ниво. От друга страна, това ви се полага след предишните успешни месеци. Затова Скорпионът не трябва да очаква някакви сериозни трудности.

През есента на 2015 ще преживеете шок по отношение на връзките си. Неочаквано събитие ще Ви сполети. Може да бъде злополука, предателство или дори изневяра. Ще се опитате да се затворите за външния свят и да откажете чужда помощ. Хороскопът Ви съветва да се стегнете и да не избягвате компания. Само по този начин ще забравите отминалите събития и по-скоро да се върнете към нормалното. През този период семейството и близките Ви приятели ще бъдат до Вас. Пазете ги. С края на годината, ще се фокусирате отново върху кариерата си. Най-усърдните Скорпиони могат да очакват дори напредък в кариерата си. Отново ще станете смели в личния си живот. Не отказвайте, ако някой Ви покани на среща.

Последна промяна на Вторник, 19 Юли 2016г. 15:15ч.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...