Реклама


Понеделник, 10 Март 2014г. 14:35ч.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНА БЛИЗНАЦИ?

Оценете статията
(0 гласа)

Когато срещнете тази жена, ще бъдете напълно запленени от нея, защото тя владее изкуството на изкушението по-добре от вълшебник. Дори когато са много влюбени или дори са в семейни отношения, тези жени остават приятелски настроени към партньора си, но винаги са изпълнени със страст.

Както всяка жена, тя се нуждае от любов и защита, иска да я глезят, да мечтаят за нея, да я обгрижват и да я карат да се чувства най-важна на света. Има нужда от постоянни промени и нови неща. Тайната мечта на жената Близнаци е да бъде фаталната жена, но в истинския живот за това по-скоро няма да и стигне търпението, а още по-малко - времето. Половината мъже, кои то среща в живота си, не си струват нейното усилие, защото са прекалено скучни. Тя е способна като истински майстор да оцени интересния мъж, но когато любовта се изпари, не си губи времето да разследва къде са отишли чувствата. Бързо изхвърля от главата си лошия опит, защото знае, че за да се влюби отново, трябва да освободи главата си от остарелите емоции.

Жената Близнаци е доста променлива, обикновено само един ухажор не и е достатъчен. Тя е двойствена и непостоянна по природа, иска повече, отколкото може да и даде един мъж. Всички тези изисквания ще ви създадат доста проблеми, ако решите да бъдете номер едно в живота и. Ще ви се наложи да бъдете разностранен човек, ако искате да я привлечете духовно и физически. Ако имате късмет и това ви се получи, тогава тя ще ви бъде верен приятел и ще остане вечно влюбена във вас. Тогава почти ще може да и вярвате.

Жената Близнаци често си мисли, че нейните чувства са по-силни от чувствата на партньора, и се опитва да му внуши това, а той от своя страна не спира да се бори да и докаже обратното. Не приемайте никога за чиста монета това, което ще ви каже жената Близнаци.

 

 


Хората може да говорят каквото си искат, но зад многообразието от маски почти винаги се крие сериозен човек, който показва истинското си лице в любовта.

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...