Реклама


Вторник, 11 Март 2014г. 10:15ч.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНАТА РАК?

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

На пръв поглед тази жена може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени. Но зад този загадъчен и срамежлив образ ще намерите чувствена и емоционална жена. Тя притежава такава дълбочина на чувствата, която малко мъже могат да понесат. Не очаквайте от нея да направи смели крачки към вас, тя не е способна на това. Ваша е задачата да хванете тънките и намеци и негласната и покана за начало на ухажването. Тя е толкова не сигурна, че като нищо ще се опита да ви позвъни точно когато емоционалният ви телефон е изключен. Ако сте пропуснали този шанс, значи сте пропуснали късмета си завинаги. Жената Рак е прекалено уязвима, за да направи отново крачка към вас. Също както и за другите жени от водните знаци (Риби, Скорпион), за нея доверието е много важно. Тя е внимателна, когато отдава сърцето си на някого, и повече от всяка друга се нуждае от сигурност и защита. Тя ще бъде завинаги вярна на този, който и осигури безопасност, и няма да вижда никого другиго пред себе си. Предателството може да я опустоши, а за да прости, ще и трябва наистина дълго време. В крайна сметка ще прости с разума си, но никога със сърцето си.

Когато срещнете за първи път жена от тази зодия, ще ви на прави впечатление, че тя изглежда елегантно, в нея няма да видите нищо прекалено, нито крещящо. Това е истинска жена, с цялата мекота и дълбочина на чувствата. Тя не е просто романтична, тя е дълбоко уверена, че любовта е истинската същност на живота. Проблемът е, че иска да разкрие тази тайна с помощта на мъжа до нея, колкото и старомодно да ви звучи. В това е магията на нейното очарование и именно това провокира ролята на защитник у мъжете, които я ухажват.

Хората, родени под знака Рак, имат нужда от домашен покой, трудно разшиpяват кръга си и трудно допускат нови хора до себе си.

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...