Реклама


Вторник, 11 Март 2014г. 10:24ч.

КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ МЪЖ ЗОДИЯ РАК?

Оценете статията
(0 гласа)

Мъжът Рак е праволинеен във взаимоотношенията си. Той се привързва трайно и няма потребност да сменя партньорките си. "Ако си имате вече една жена, за какво ви е още една?", ще ви попита той? Този мъж иска спокойствие и няма да започне да ви ухажва агресивно. По-скоро ще се опита да играе ролята на внимателния ухажор, който ви кани в страхотни ресторанти и винаги поръчва шампанско. Мъжът Рак е романтичен мечтател, за това лесно може да му замаете главата и да го привържете към себе си. Той реагира първосигнално на познат аромат, на ваши те устни или на мелодия, която свързва с някой любовен филм. Склонен е да вижда картини от бъдещето или да преживява миналото. В състояние е да измисли романтичен сценарий, като има за база съвсем малко материал. За съжаление, подобен филм може да съчини и в моментите, когато се отдава на ревност. За него е изключително важно да знае, че неговата любов пази чувства та му неопетнени. Той не би изневерил, затова очаква същото от отсрещната страна. Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите.

Родените под знака Рак са верни и сериозно влизат в ролята на съпруг и баща. Те са истински мъже във всеки смисъл на думата, макар че това невинаги се изразява в мускули, суров вид и имидж на мачо. На първо място ще ви спечелят със своята ранимост и нежност.

Жените, които обичат някой да се грижи за тях, ще се радват от сърце на такъв мъж, но за самостоятелните независими дами тази загриженост е прекалено лепкава и досадна.

Още в тази категория: « КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНАТА РАК?
Login to post comments
 

Рекламни

loading...