Реклама


НУМЕРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП НА 2015

Оценете статията
(0 гласа)

Положителни характеристики на 2015 година

2015 година е с подвластна на числото 8.

В годината с число осем , хората ще са доволни и сигурни в

себе си. Тази сигурност е закономерна, защото тя идва като резултат  от

добро познание и откриване на силата и способностите си през 2015 година. Съсредоточени и

практични, хората ще  знаят какво искат от живота и как да постигнат целите си, като реалистично преценяват своите  възможности. През годината на числото 8 рядко си избираме непостижими цели.

През годината на числото  осем  хора ще могат да разчитат повече на  другите. Чувството им за отговорност ще е много по-силно изразено и на тях винаги може да се разчита. Те никога не ще предадат собствената си вяра или доверието на другите.

Отрицателни характеристики на 2015

Решителността на числото осем може на моменти да бъде прекалено силна  и определени кръгове да станат упорити и непреклонни  в преследване на целите си. Те ще са толкова сигурни в себе си, че дори няма да  допускат възможността да грешат. Не правят компромиси, защото са сигурни, че знаят повече от другите. Тази черта  може да им навреди и да изглежда, че нехаят за мислите и  чувствата на останалите.

Пре 2015 година  политиците би трябвало да се вслушват повече в съветите на другите хора.

Ако през годината на числото осем се научат да преговаряте и да правите компромис, те могат да открият, че има какво да научат от околните и че това ще бъде в тяхна полза и в полза на държавата, която ще започне да излиза от тежкия мрак, в които беше попаднала през последните години.

Любовни връзки  през 2015

През годината на числото осем  ще се страхувате да изразявате своите емоции, защото  ще допускате възможността  да бъдете отхвърляне и наранявани. Всеки, който е обвързан, ще е необходимо да се настрои за дълги разисквания на тема любов и отговорност  и да забравят за съществуване на  възможността да не ви разберат.

Не пропускайте възможността да  обсъждате връзката си с партньора, защото сте по-склонни да се съсредоточите върху амбициите си в други области от живота си, отколкото да се посветите  на партньорите си.

Пари през 2015 година

Банковата система ще бъде стабилна, за разлика от изтичащата година. 8 е числото на парите. Това вещае здрави финансови институция. Парите, отпуснати от еврофондовете за България ще са повече, както и усвояването им ще бъде по-добре. Време е  да се замислите за успешен бизнес или инвестиции.

Цветове, подходящи за 2015

 

Пастелни тонове, както червено, зелено и мораво са подходящи за  годината на числото осем. Ако се чувстват напрегнати, можете да  да пробват по-светли цветове.

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...