Реклама


"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 1 БГ АУДИО

Оценете статията
(0 гласа)

Дилара се завръща то САЩ. Открива Гюлсерен в имението и я обвинява, че под предлог, че се грижи за обездвижената Хазал е започнала интимна връзка с Джихан. Прави опит да я прогони.

Дихан заявява, че докато Хазал е болна , Гюлсерен може да я посещава, когато поиска. Афектираната Дилара се отправя на среща със Солмез. Малко след излизането й бомба с часовников механизъм, закрепена под колата на Джихан се  се взривява в гаража. Медицинската сестра Гамзе оставя  Хаза на кея  пред къщата, но инвалидната й количка, която е с освободени спирачки се плъзга към морето и пада. Звукът от експлозията заглушават виковете на Хазал. Джансу забелязва инцидента от прозореца и вика за помощ. Гюлсерен и Джихан спасяват Хазал.

Енгин съобщава на Кериман, че брат й  Йозкан е прострелян от бащата на Нурай.кериман се отправя към болницата, където оперират Йозкан по спешност.

Хазал хвърля вината за падането си в морето на санитарката Гамзе. Джихан незабавно я уволнява. Хазал усеща, че е възвърнала сетивността на краката си. тя се надява, че отново ще проходи, но крие истината от близките си. Йълдъръм уведомява Джихан, че Озан е задържан за наркотици.  Младежът е пуснат под гаранция. Следователят е убеден, че някой друг е сложил наркотиците в джоба на Озан, за да се спаси от полицейската проверка в заведението, в което се е намирал Озан.

Дилара отново пропъжда Гюлсерен от имението. Джихан възпира Гюлсерен и забранява на близките си да напускат имението от съображение за сигурност. солмез предоставя на Алпер кърпичката, за да вземат повторна ДНК проба за установяване на роднинската му връзка с Дилара.

Озан споделя с баща си, че е попаднал на предварително заложен капан в заведението, където е издирвал Мюге. Йозкан идва в съзнание и Нурай го посещава със сина му Джан.

Последна промяна на Понеделник, 10 Октомври 2016г. 10:37ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...