Реклама


"Завинаги": Една чудесна новина, няма да се хареса на всички

Оценете статията
(0 гласа)

Фикрет предлага на Адем да обединят помещенията на двете фирми, за да организират място за почивка на превозвачите на автогарата. Адем веднага се съгласява и вика шофьорите, за да им съобщи новината. Фарук става свидетел на благодарностите на превозвачите към Фикрет. Фарук упреква брат си, че е съюзник с Адем, въпреки предупрежденията. Фикрет отказва да говори с Фарук.

Осман дочува Сюрея да обяснява на Дилара, че не е могла да съобщи на Фарук, че ще става баща, тъй като е прекъснала спора му с Фикрет. Осман поздравява Сюрея за щастливата вест. Дилара информира Сюрея, че е наела сграда за музикално училище с пари, които е получила като кредит. Есма пропъжда работниците, които Осман й изпратил за да монтира телевизор в стаята на Сенем. Осман се прибира в имението и решава сам да постави телевизора.


Фарук и Фикрет продължават разгорещения си спор, когато се прибират в имението. Есма уведомява Фикрет, че с Ипек заминават за вилата. Фикрет е обиден, защото решава че майка му го гони от дома, за да не влиза в конфликт с Фарук. Сюрея съобщава на Фарук че е бременна. Фарук обявява новината пред близките си, които поздравяват щастливата двойка. Но... Есма е притеснена. Фикрет и Ипек тръгват за вилата, без да научат новината. Баде научава за увлеченията на Мурат по Зейнеп. Във вилата Ипек отстъпва пред настойчивостта на Фикрет и му се отдава но след това се отдръпва и не желае да говори с него.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...