Реклама


"Черна роза": Кой става баща?

Оценете статията
(1 vote)

Семейство Боран от „Завинаги” наистина се разраства. Ипек научава, че е бременна. В имението настъпва пореден празник. Бегюм предупреждава Фарук, че трябва да вземат проба от околоплодната течност на Сюрея, защото бебето им може да има генетични проблеми. Певицата настоятелно кани лекарката си на вечеря у дома.

Сюрея решава да задържи бебето, без да се интересува от здравословното му състояние. Бегюм пристига с Емир на вечеря. Малкият връща брошката на баба си. Есма измисля поредна лъжа за оправдание, но Фарук не й вярва. Бизнесменът изпраща бившата си. Оказва й подкрепа, но я моли да мълчат за Емир, докато не излязат резултатите от амниоцентезата на Сюрея. Щом се връща, обявява намерението си да напусне с жена си имението.

Близките са шокирани от намерението на „престолонаследника” да напусне имението. Най-остро реагира Ипек, която обвинява Есма, че й е попречила да има собствен дом с Фикрет, а любимецът й ще живее самостоятелно. Мъжът й се опитва да я успокои, но тя търси утеха при майка си. Споделя й, че още обича Фарук и не може да си представи да го изгуби завинаги. Къймет се опитва да я вразуми, дори е готова да я подкрепи, ако се разведе. Ипек не може да се откаже от престижа на Боран.


Есма иска да напусне имението с Мустафа, но Фарук наема дом за семейството си и Баде в Бурса. Старицата не отговаря на обажданията на Фикрет и братята се изпокарват заради нея. Фарук обаче не иска да изпълни очакванията на майка си да поиска прошка.

Източник: "ТвСага"

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...