Реклама


Артун Касаполу: Харесвам баскетбола

Оценете статията
(0 гласа)

 

Образът на десетгодишния Емир, който страда заради преместването си в борса и мечтае да се завърне при приятелите си в Лондон, е поверен на малкия актьор Артун Касаполу. Артун започва актьорската си кариера едва осем годишен с участие в рекламни клипове на световно известни марки Toyota и Данон.

Следва първата му роля в киното с научнофантастичната комедия Ариф V 216", която партнира на звездите Джем Йълмаз, Озан Гювен и Йозге Йозберк. Следващия си ангажимент в хитовата драматична поредица "Завинаги" младия талант е заобиколен от не по-малко известни колеги, които му предричат блестящо бъдеще в професията.


Хактан Артун Касаполу е роден На 25 юли 2008 година в Истанбул майка му Берин притежава заедно с по-голямата си сестра Бурчин реномиран салон за красота в центъра на Истанбул. Артун от малък се увлича от актьорската игра и посещава различни детски школи.

Другите страсти на 11-годишния чаровник са баскетбола и електронните игри. Майка му обаче строго следи да не прекалява с престоя пред компютъра и да не използват социалните мрежи без неин надзор.

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 09 Декември 2019г. 19:51ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...