Реклама


Колежка на Джан Яман предпочете да играе с Йозджан Дениз, а не с него

Оценете статията
(0 гласа)

Турската преса бурно обсъжда последните подробности за скандала с Джан Яман обръщайки внимание на това, че той прекали със сексистките изявления и коментари относно своите колеги. Той се присмя на Къванч Татлъту и на Чаатай Улусой. Той заяви че с Демет Йоздемир са били любовници. Това негово изявление засегна колежката му Демет Йоздемир. Актрисата чрез своя мениджър забрани на Джан Яман да коментира неверни неща. До няколко седмици трябваше да стартира новия сериал на Джан Яман „Жизнен дълг. В този сериал негова партньорка трябваше да стане Пънар Дениз. Момичето беше скандализирано от поведението на Джан Яман и се отказа от участие в проекта. Продуцентът на проекта Фарук Тургут, твърди че снимките са отложени за септември, но зад кулисите се коментира, че проектът изобщо е спрян, така продуцентската компания Gold Yapimиска да се храни Джан Яман като актьор.

 

Решението на Пънар Дениз срещна огромна подкрепа сред колегите. Нургюл Йешилчай остави съобщение: Браво момиче като по този начин изрази отношението към ставащото и към решението на Пънар Денис да отмени участието си в сериала като партньорка на Джан Яман. Както стана известно младата актриса вече си намери нова работа Тя стана звезда в новата продукция на ATV „Цар“,, в която ще се снима заедно с Йозджан Дениз и Бурак Дениз. Пънар ще бъде партньорка на Бурак Дениз, който стана известен, благодарение на участието си в сериала Любовта не разбира от думи, и „Нашата история. Всъщност, тези два сериала в скоро време ще бъдат показани в Испания, където Джан Яман набра сериозна популярност.

Кой знае, в бъдеще време може би феновете на Джана може да обърнат по-голямо внимание на Бурак. Що се отнася до Джан Яман, то неговата кариера в турския шоубизнес се намира под въпрос въпреки че и черния пиар също така е пиар. Но за партньорка на Джан Яман вероятно ще се наложи продуцентите да търсят момичета в средите на неизвестни актриси.


А на нас ни остава да наблюдаваме кой от двата проекта ще се окаже повече удачен. И колко правилен е бил изборът на Пънар Дениз. Разбира се ако все още сериалът на Джан Яман има шанс да се появи в ефир.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...