Реклама


"Ягодова любов": Да си лежиш край басейна, никак не е зле

Оценете статията
(0 гласа)

Репортер заснема Синан и Eлчин да се целуват на неговата яхта. Журналистката Мерве уведомява Селда, която я моли да не публикува снимките. Селда споделя наученото с Нихан и двамата решават, че Елчин може би ще излекува болката, която бившата съпруга на Синан му е причинила като го е изоставила да се грижи сам за двете им деца. Зухал бившата годеница Нерден пристига в хотела. Той я моли да се срещнат по-късно в града. Волкан представя пред приятелите си Аслъ. Те разпитват как се е запознала с Волкан и Аслъ ги заблуждава, че е изпуснала торта пред сладкарницата заради неговото шофиране, но след това той се извинил и е накарал да забрави за неприятни инциденти

Дениз се обажда на Вулкан, но той отказва да се срещне с нея. Зухал моли Ерем да даде още един шанс на връзката им но той заявява че годежът им е бил организиран от техните родители и пред тях няма общо бъдеще.

 

Гонджа ги забелязва заедно и обещава на следващия ден да обяви раздялата им пред свои приятели, за да не я поставя повече в неловки ситуации. Аслъ и гонджа решават да се завърнат в Истанбул. Бурак предлагана да остана на работа, защото цялото им семейство ще тръгне от Бодрум след откриването на хотела. Аслъ отказва и отхвърля опитът да му изплати обезщетение.

Бурак нарежда на служителите си да изплатят аванс на Аслъ и Гонджа при напускането им. Гонжа оставя в плик на рецепцията гривната, която я подарил Ердем. Нихат и Селда д пристигат в хотел в Бодрум.


Нихан е разгневен, когато вижда че вместо да работи, синът му се излежава край басейна с Чаала. Аслъ се прибира у дома и заварва майка си да освобождава квартирата. Емел настанява дъщеря си в своя стая в имението я уверява, че това е само временно решение докато намерят много жилище.

loading...

Източник: "ТвСага"

Login to post comments
 

Рекламни

loading...