Реклама


"Завинаги": Бегюм съжалява, че е изоставила Фарук

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Есма нарежда на Нургюл да приготви багажа й, защото се преместват в къщата в Истанбу, заедно с Мустафа. Фарук наема жилище за себе си, Сюрея и Баде в Бурса. Синовете на Есма са смаяни когато научават, че майка им е напуснала имението. Есма не отговаря на обажданията на Фикрет. Той обвинява Фарук, че е огорчил майка им.. Майка му очаква Фарук да я помоли да се завърне в имението и разочарована, когато пристига Фикрет. Град забелязва реакцията и и я обвинява, че е пожертвал щастието на другите си синове заради Фарук отвръща, че е напуснала имението, заради обвиненията че налага контрол върху синовете и снахите си.

Фарук намира идеалната къща за Сюрея в Бурса, тя е изненадана, че няма да отидат в Истанбул.

Бегюм започва да съжалява, че някога е напуснала Фарук.

Ипек изпада в нервна криза, защото не понася брачния си живот. Майка й казва да се разведе с Фикрет или да забрави Фарук. Ипек отказва.

Есма заминава за Истанбул, а преместването й предизвиква раздор в семейство Боран. Фикрет посещава майка си и отново я упреква, че държи само на Фарук. Есма го изслушва и реагира много остро на думите му.

Осман също е тъжен от липсата на майка му. Сюрея го разпитва какво става.

Есма отрича, че дели децата си. Започва да се оплаква, че търпи снахите си и техните капризи.


Сюрея осъзнава, че не бива да се меси в отношенията между майка и син.

Емир се обажда на Фарук. Бегюм е против, но той приема обаждането. Момчето го пита за играта. Бегюн се извинява. Фарук иска да види снимките на Емир.

loading...

Източник: Теленовелас

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...