Реклама


"Дъщеря ми": Кой ще се грижи за Ойкю?

Оценете статията
(1 vote)

Въпреки помощта на близките си в „Дъщеря ми”, Уур и Демир са принудени отново да се върнат към кражбите

За ужас на Уур неочакваната среща с комисар в „Дъщеря ми” се оказва фатална за връзката му със Севги. Това се оказва баща й Хюсеин, който я предупреждава за миналото му. Джандан и Демир се спогаждат за спането по отделно. Ойкю отива при тях през нощта, но в състояние на сомнамбулизъм излиза на улицата.

В това време се разкрива най-опасната тайна в „Дъщеря ми” . От дневника на Асу Джемил разбира, че Ойкю е негово дете. Наблюдава стария си враг и вижда как внася на ръце момиченцето. Двамата се скарват отново. Демир и Джанадан будят детето, което, естествено, не помни нищо. Мюлфиде притиска Уур да се ожени за Умран и да си намери работа.

Ойкю признава на Демир, че Джемил я е принудил да избере Асу на делото. Мурат не се е отказал от Джандан и иска да я види. Джемил разбира, че само Зейнеп е била до Асу по време на бременността й. Моли стар познат да я намери.

Мурат е обиден заради сватбата на Джандан.Демир прегръща жена си, за да го накара да млъкне. Мурат моли ветеринарката да не се влюбва. Демир започва работа при жена си, за да държи съперника си далече.

Уур започва като сервитьор, но Умран му създава проблеми на работа. Инсценира злополука, за да получи почивен ден. Севги отхвърля опитите му да бъдат заедно. Комисар Хюсеин забранява да се вижда с дъщеря му.

Джемил разговаря със Зейнеп. Тя го съветва да направи ДНК-тест.Той се съгласява с нея, когато отново прочита дневника на Асу. Демир има огромна сметка за плащане в болницата, където са лекували Ойкю.

Уур има проблеми в работата си. Джандан моли Мурат за разбиране и да не настоява пред Демир да изплати дълга си бързо. Д-р Ихсан обещава да реши проблема. Предупреждава Мурат, че ще последва Ойкю, ако бъде принудена да се лекува далече.

Джемил разпитва Джандан за детето си. Демир и Уур обмислят откъде да намерят пари, за да платят болничната сметка. Ойкю получава нова криза и забравя новия си живот. От училище тръгва към мястото, където е живяла с леля си. Севги се обажда на Демир. Благодарение на Мерждан намира момиченцето, но тя не го разпознава. Той успява да реагира адекватно и й казва, че е приятел на Зейнеп. Казва й, че тя го е помолила да се грижи за него. Севги потвърждава думите й по телефона.

Демир с хитрост отвежда детето в болницата. Уур е принуден да разкаже на Севги за болестта на детето. Демир звъни на приятеля си и Джандан да дойдат в болницата. Доктор Ихсан не знае дали детето ще върне паметта си.

Демир и Ойкю остават в болницата. Джемил се тревожи за детето. Джандан не му казва, че е изгубила паметта си, когато се обажда да се интересува от нея. Изписват момиченцето. Докторът вярва, че тя ще си спомни семейството си.

Ойкю има проблем с паметта, но не и с интуицията. Усеща, че Севги и Уур са влюбени. От болницата не искат да пуснат Демир, докато не плати престоя на детето. Джемил нахлува в дома на Джандан и взима косъм на момиченцето за анализ. Когато я прибират, Демир измисля нова опашата лъжа, за да не притеснява Ойкю. Джандан го съветва да е търпелив, но той тъгува, когато детето го нарича „чичо”.

Демир и Уур обмислят нов обир. Джандан го предупреждава, че ако краде отново, ще вземе Ойкю и ще се скрият далече. Илайда отново тормози дъщеря им. Ойкю бяга и пада по стълбите. Удря си главата и припада. Благодарение на този инцидент обаче, Демир и Уур не нахлуват с взлом в поредната къща.

Заради обвиненията на Айла – майката на Илайда, Демир разкрива тайната болест на дъщеря си пред директора. След това отвежда детето в парка и двамата започват да се сближават. Вечерта обаче Демир губи търпение и й казва, че тя вече не живее при Зейнеп, а при него. Уур предлага да я заведат на любимите им места, за да си спомни. ДНК-тестът доказва, че Ойкю е дете на Джемил.

Докато са на пикник, той отива да види детето. Представя се като нейния баща и Ойкю припада. Джемил се скрива и търси Зейнеп, докато възрастните водят момиченцето в болница. Лелята на Ойкю разказва за болестта на детето. Той взема Зейнеп у дома и плаща дълговете й в хотела.


Демир вече не вярва, че ще бъде добър баща, защото Ойкю се нуждае от редовни прегледи. Севги съобщава, че майката на Илайда иска родителска среща, където да обсъдят болестта на дъщеря му. Джемил заключва Зейнеп, която иска да използва, за да го обикне Ойкю. По съвет на Севги, Уур скрива от Демир за родителската среща.

Джемил наема адвокат, за да получи попечителство над Ойкю. За да не скрият детето, юристът съветва клиента си да не издава плановете си пред приемното семейство на дъщеря му.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...