Реклама


Аслъ Енвер и Мурат Боз се сдобряват

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Неотдавна в средствата за масово осведомяване се появиха новини, засягащи раздялата на актрисата Аслъ Енвер и Мурат Боз като причина за раздялата на двойката се посочваше че двамата не си оставяли достатъчно време един за друг. Днес стана известна истинската причина за прекратяване на отношенията между Аслъ Енвер и Мурат Боз. Аслъ Eнвер веднага след финала на сериала "Завинаги", се сдобри с Мурат Боз, при едно условие, че те веднага ще се оженят и тя ще забременее и ще стане майка.

До този момент Мурат Боз бил съгласен с предложението на Аслъ, обаче актрисата разбрала, че към настоящия момент Мурат Боз не се готви да създаде семейство и по тази причина реши да се раздели с певеца. Напомняме че Мурат Боз и Аслъ Енвер се запознаха на снимките на филма "Мой Брат". Двойката се кара и сдобрява неколкократно и трети път прекрати отношенията си преди месец-два.

Актрисата събра своите вещи от дома на бившия си любим и го напусна. Близкото обкръжение на Мурат Боз признал, че той и Аслъ опитали, но между тях не се получили нещата. Връзката между Аслъ Енвер и Мурат Боз продължи четири години.

Сега отново всички коментират възможността двамата да се съберат.


В мрежата се появи информация, че Аслъ Енвер и Мурат Боз отново са близо до помирение. Според турски източници Мурат разговарял с Аслъ. Двамата с Асла не само са се чули по телефона, но и се срещнали лично ... Какво ще се случи по-нататък? Какъв ще бъде резултатът от тези срещи? Двамата най-накрая ще решат - ще продължат ли отношенията си оттам, откъдето са ги прекъснали, или ще се разделят напълно?

loading...


 

 

Последна промяна на Събота, 14 Декември 2019г. 17:30ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...