Реклама


"Вътрешен човек": Мелек е убита, но тя оставя послание за Сарп...

Оценете статията
(0 гласа)

За Сарп настъпват тежки времена след смъртта на Мелек. След  гибелта на Мелек, той губи и връзката с Умут. Сарп се обезкуражава, че ще открие брат си. Фюсюн е пред сериозна криза, нейната надежда да открие сина си изчезва завинаги. Вече не може да се скрива и факта, че Мерт е свързан с мафията и тази компрометираща информация се разнася в полицията. Инспектор Юсуф запознава подчинените си със ситуацията. Сарп, Мерт и Джелял започват да работят заедно.

Те, тримата, внимателно крият какво става в душите им. Джелял прави невъзможни неща, за да отмъсти на Кудрет, заради дъщеря си. Той смята със собствените си ръце да стисне гушата на Кудрет.

Джелял не иска да убива Кудрет веднага, а  планира неговият враг да чувства болка продължително време. Но всичко се случва по неочакван начин, комисар Юсую, заедно с полицаите си разрушава плановете на Джелял. Виждайки двама стари врагове, двама престъпника, комисар Юсуф арестува Кудрет. За да спечели войната Джелял застава на опасен път. Мерт, когото хората на Джелял са приемали досега като враг,  защото го приемаха за полицай, става дясната ръка на Джелял, сега той е вторият човек в мафията след Джелял.


За Сарп настъпват тежки дни. Сега той трябва да работи с Мерт, което е много трудно. Сарп е единственият човек под прикритие, който не трябва да се разкрива. След смъртта на Мелек на Сарп не му е лесно, но пред него се открива още един шанс да намери брат си Умут. Мелек оставя след себе си запис, свързан с Умут. Но това, че Мелек е оставила запис, даващ на Сарп шанс, знаят още хора...

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...