Реклама


"Свободен дух": Санем не си поплюва

Оценете статията
(0 гласа)

След края на снимките Джан откарва Полен и Санем с колата си. Полен има рожден ден след няколко дни, но предлага на Джан да го отпразнуват по-рано. Санем решава да не им позволи да останат насаме. Санем казва на Гюлиз, че Полен ще празнува рождения си ден в дома на Джан. Двете решават да поканят цялата агенция на тържеството.

Джей Джей признава на Айхан, че е влюбен в нея. Тя е силно изненадана, но споделя, че отговаря на чувствата му.

Осман кани Лейля на среща и е готов да разкрие любовта си. Тя отказва, тъй като ще вечеря с Емре. Лейля се обажда на Емре и той признава, че е забравил за уговорката им. Лейля е огорчена, когато Емре отлага срещата им за неопределено време. Тя признава на Осман, че е разстроена заради отношението на Емре.

В дома на Джан са доставени подаръци и храна за тържеството. Полен решава, че Джан е организирал празненството, но той отрича да е планирал изненада.


Санем и Гюлиз заедно се качват в такси, за да отидат на партито в дома на Джан. По пътя Гюлиз разказва, че Полен се е пренесла да живее в дома на Джан. Санем е огорчена и слиза от таксито. Гюлиз отива сама на рождения ден.

Източник: ТВ Сага

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...