Реклама


"Ягодова любов": Понякога желанията могат и да се сбъдват

Оценете статията
(0 гласа)

Дениз причаква Волкан и успява да го убеди да възобновят връзката си. Дениз съобщава новината за помирението си с Волкан в интернет. Чаала вижда публикацията и настоява майка ѝ да уговори със Селда годежа ѝ с Бурак, за да не бъде изпреварена от Дениз и Волкан.

Нихат изпраща сина си да работи във фитнес клуба и го натоварва с подреждането на архива.

Еда настоява Аслъ да приеме поканата за рождения ѝ ден. Гонджа съветва Аслъ да отиде на тържеството, въпреки че там ще срещне Волкан.

Елчин предлага на Селда да насрочат дата за годежа на Чаала и Бурак.

Синан предлага на Волкан да подготвят парти-изненада за рождения ден на Еда.

Волкан се среща с Джансу, за да отменят тържеството в заведението на Баръш и да поканят всички гости на Еда в дома ѝ.

Бурак вика Аслъ в кабинета си и ѝ възлага да попълни досиетата, които са му възложени. Чаала го посещава и той моли Аслъ да се скрие в кабинета му, докато обядва с нея в бистрото.

Дениз заявява пред Чаала и Бурак, че приема предложението за брак на Волкан, и ги пита кога те двамата ще се сгодят. Бурак отвръща, че с Чаала не бързат да се обвързват. Чаала е принудена да потвърди думите му.

Насаме Волкан предупреждава братовчед си да не прехвърля своите отговорности на Аслъ, защото тя е приела предложението му за работа само при условие, че ще ѝ осигури спокойствие. Аслъ дочува думите на Волкан и е трогната, че я защитава от Бурак.

Чаала започва да издирва снимки, с които да потвърди, че Дениз е имала връзка с колегата си актьор Корай.


Дениз разпитва Волкан за Аслъ и той признава, че се е престорил пред Чаала заради Бурак.

Бурак не може да се справи с картотекирането и моли Аслъ за помощ. Тя се съгласява и двамата се прибират заедно в имението, след като завършват задачата. Бурак ѝ благодари за подкрепата.

Източник: "ТВ Сага"

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...