Реклама


Гадателка: Джан Яман може да има психологически проблеми

Оценете статията
(0 гласа)

Джан Яман съжалява за непремерените си изказвания. След шеметния си старт в кариерата, актьорът Джан Яман много съжалява за всичко, което изговори последните месеци. Той е страшно огорчен за всичко което успя да натвори в последно време. Той се забърка в различни скандали и отправи неуместни коментари за своите колеги, започвайки от Къванч Татлъту и стигайки до Чаатай Улусой. В близкото обкръжение на Джан Яман вървят слухове за това, че актьорът е решил да изчезне от светлините на прожекторите и да замине надалеч, докато не бъде забравено всичко онова, което успя да стори напоследък.

Актьорът е страшно огорчен от факта, че не успяха да го разберат правилно. По непотвърдени информации Джан Яман замина в Бразилия и почива далеч от хорските очи. Отначало Джан се отправи в Кипър, а оттам замина за Сан Паоло. През януари 2020 Джан Яман ще се върне в Турция, откъдето ще постъпи в армията. Възможно е там да направят от него човек, шегуват се неговите почитатели. След 21 дни служба Джан Яман ще започне да води риалити-шоуто "Последния герой", което ще се излъчва в Италия. А след това на дневен ред идва главният въпрос, ще вземе ли той участие в снимките на новия сериал през септември следващата година.

През това време гадателката Аслъ Гюдер пророкува следните събития в живота на Джан Яман: Джан Яман може да се нуждае от психологическа помощ и е възможно да възникнат проблеми със здравето му. Ние, разбира се, не пожелаваме подобни събития в живота на любимеца на много зрители Джан Яман, а се надявам всичко да се развие по най-възможно добрия за него начин и скоро отново да го видим на екран. Стискаме палци на Джан.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...