Реклама


Дуйгу Саръшин: С Чаатай Улусой сме много щастливи

Оценете статията
(0 гласа)

В новото интервю за изданието Хюриет Дуйгу Саръшин заяви, че всичко което се пише за дрязгите и разделите й с Чаатай Улусой са лъжи.

Отношенията са прекрасни и нямат проблеми. Тя е уверена и щастлива и най-важното не е ревнива.

Тя, обаче полага грижи, защото отношенията са като семената, вие ги поставяте в земята и ги поливате, докато от тях порасте дърво и даде плод. Личният живот не трябва да бъде на показ. Колкото повече той е скрит, толкова повече отношенията са по-истински.

Що се касае до коментарите в социалните мрежи, тя не си ги слага на сърцето. Много е трудно, когато за всеки жест на твоя любим, те следят от социалните мрежи. Хората са като огледала и е много важно да превръщате тъмнината в светлина, злото в добро. Прави впечатление, че жените са по-склонни към словесно насилие в отношенията си към други жени. И поради тази причина спътниците на известните актьори са обект на постоянни коментари.

Тя и Чаатай Улусои разделят личния и професионалния живот. Когато тя се подготвя за роля предпочита да го прави сама без помощта на Чаатай. Дуйгу казва, че обича да се весели и да се наслаждава на живота, защото актьорството дава тая възможност. Затова и нейното семейство и любимия Чаатай казват, че с нея е приятно да се живее и двамата се чувстват много щастливи.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...