Реклама


"Назови ме по име": Ще помогне ли една снимка?

Оценете статията
(2 гласа)

Любовта на Сабах и Керем също минава през изпитания, негова бивша се появява в „Назови ме по име”

Йомер не планира да се откаже от любовта си. Споделя с Нихат, че разводът няма да промени нищо в отношението му към Зехра. Хедие подслушва Бахшенде. Разбира кога ще се състои развода на главните герои в „Назови ме по име”. Съобщава на Жулиде.

Йомер пристига в съда с шурея си. Сабах е там, за да подкрепи приятелката си. Зехра обаче се запознава със свекърва си, която я моли да не напуска сина й. За всеобща изненада, тя се отказва от развода пред съдията. Йомер е щастлив и я прегръща силно. Зехра обаче иска да спи в отделна стая, докато реши бъдещето на връзката им. Жулиде ги наблюдава от далечe.

Бахшенде е бясна, защото не е могла да се отърве от Зехра. Корай забелязва, че Йозге е притеснена. Забравя лекарства в кабинета си и той ги взима. Проследява я, за да й ги предаде. Ханде се съгласява да работи със Сабах. Бахшенде се скарва на Зехра, защото се е отметнала от развода. Йомер обявява, че ще спи в стаята за гости.

Хамиет иска да си отиде на село, но Салим не иска друга жена в живота си, за да се грижат за него. Зехра настойчиво търси свекърва си, но тя не й отговаря. Джандан организира празник за професионалната победа на агенцията.

Бахшенде подозира в заговор Зехра и Жулиде. Кълне се, че няма да допусне бившата си снаха в имението. Бившата приятелка на Керем – Идил, отива да го види. Той я представя на Джандан и Сабах.

Появата на Салим в имението, провокира разговор за родителите на Йомер. Той разказва на жена си за баща си, но дума не позволява да се изрече за Жулиде. Айше съобщава на Зехра, че идеята им за бизнес напредва.

Намерили са жена на Салим, което разстройва Джеврие. Джандан твърди, че Идил още е влюбена в Керем.

В следващия епизод на „Назови ме по име” Бахшенде праща човек да следи Зехра. Жулиде обаче забелязва непознатия и си тръгва преди да се види със снаха си. Йозлем си мисли, че Корай е разказал на Селин, че живее в гето.

Салим и дума не дава да се ожени за друга жена. Жулиде се обажда на Зехра и чува за първи път сина си след години.

Сабах носи писмо на Керем. В дома му Идил е организирала парти с приятели. Канят я да остане. Керем тайно й се извинява, че партито е по идея на Идил.

Йомер поднася закуска на жена си в стаята. Сабах започва да се облича елегантно заради съперницата си. Джандан я съветва да покаже интереса си към Керем. Йомер предлага марката на жена му да носи нейното име.

Селин разкрива на Йозге, че е научила тайната й от Нихат. Йомер остава Зехра на среща. Тя се вижда със свекърва си. Жулиде й разказва, че е била принудена да изостави децата си. Когато вижда личния шофьор на семейството, напуска заведението. У дома Хедие убеждава Зехра, че Жулиде искрено обича децата си.

Зехра иска да признае на Айше, че е видяла майка й. Йомер обаче побеснява, че сестра му използва чашите на Жулиде и разплаква сестра си.

Сабах иска да знае дали Керем още има чувства към Идил. Зехра само на нея казва, че се е запознала с Жулиде.

Керем отива на партито за рождения ден на майката на Идил и отказва вечерята на Сабах. Джеврие ухажва Салим с вкусни ястия.

Зехра отива с Йомер в холдинга по повод изграждането на марката й. Тя напуска съвещанието, за да се види с Жулиде. Корай ще отговаря за бизнеса й.

Идил огорчава Сабах с твърдение, че между нея и Керем още има нещо. Жулиде не иска да каже на Зехра защо е била принудена да изостави семейството си. Разказва, че през годините от далеч е наблюдавала децата си. Намесила се е само, защото разводът е щял да разруши щастието на сина й.


Йълмаз уведомява Бахшенде за срещата на двете жени. Снима ги, но тя не успява да разпознае снаха си. Заповядва му да открие коя е непознатата. Канят Йомер на годишна среща на випуска от университета.

Сабах копнее Керем да потвърди чувствата си към него. Идил нарочно демонстрира близостта си с него. Керем насаме отхвърля възможността да говорят за миналото.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...