Реклама


"Дъщеря ми": От уплах, Ойкю връща паметта си

Оценете статията
(0 гласа)

Уур на два пъти става жертва на Сабри в „Дъщеря ми”, непозната го държи в плен, за да се омъжи за него

Докато Демир и Уур безуспешно се опитват да намерят пари, Севги помага на Ойкю, чиято ръка се обездвижва. Главната героиня в „Дъщеря ми” може да изгуби скъпата си учителка. Майката на Илайда се опитва да настрои всички срещу нея. Джандан си тръгва разстроена от родителската среща. Майката на Мерджан подкрепя детето и Ойкю не е изключена.

Детето казва, че родителите й са починали. Илайда я нарича „лъжкиня”. Джандан се преструва на Зейнеп, защото детето настоява пред Демир да говори с леля си. Ветеринарката отчаяно търси пари. Мурат й казва, че ако заживее с него, ще финансира лечението на Ойкю.

Демир научава от детето за родителската среща. Уур иска втори шанс за любовта си от Севги. И братът на Джандан й отказва пари. Демир скрива дневника на Ойкю. Джандан му казва за предложението на Мурат. Наранена е от коментара му. Джемил я пресреща пред клиниката. Показва й ДНК-теста и съобщава, че скоро ще си прибере детето. Джандан му казва за проблемите на Ойкю и че помни единствено леля си.

Уур и Демир продават на улицата. Полицията ги погва и само благодарение на намесата на комисар Хюсеин не попадат зад решетките. Севги се опитва да накара Илайда да е внимателна с Ойкю. Момиченцето печели похвала за макета, изработен с помощта на Демир.

В следващия епизод на „Дъщеря ми” Джандан споделя със Севги, че Джемил е истинският баща на Ойкю. Учителката й казва да остави мъжете сами да се разберат. Джемил иска да се възползва от загубата на паметта на детето и с помощта на Зейнеп да отведат момиченцето. Джандан узнава за намеренията им. Моли Зейнеп да не казва нищо на Ойкю за истинския й баща.

Оказва се, че е взел фалшиво свидетелство за бащинство от свой познат. Демир и жена му молят Зейнеп да нощува у тях. Готови са дори да живеят с нея, за да са близо до детето. Лекарствата на Ойкю са на привършване. Мерджан иска с другите деца да не казват, че знаят за болестта й.

Джандан и Ихсан разбират, че не могат да намерят друга болница за Ойкю. Севги се изпуска пред Уур, че Джемил е баща на детето. Той не може да убеди врага си да не използва момиченцето. Съмнява се в достоверността на ДНК-теста.

Севги признава вината си пред Джандан. Сабри обещава заем на Уур, ако направят нов удар с Демир. Джандан моли Зейнеп да не я поверява на Джемил. Вярва, че Ойкю ще възстанови паметта си.

Уур и Демир извършват кражбата. Хората на Сабри пребиват Уур. Демир открадва лекарството от аптеката. Мюлфиде разбира какво се е случило със сина й. Джандан планира да продаде колата си. Уур отново се опитва да си вземе парите. Този път хората на Сабри го пребиват, взимат му документите и го захвърлят в гората.

Джемил води Зейнеп и племенницата й в увеселителен център. Дава телефон на лелята. Мюлфиде разказва на Джандан за поредния грабеж на мъжете. Ветеринарката вдига скандал на Джемил, когато го вижда с детето. От уплах, Ойкю връща паметта си.


Демир съобщава за случилото се на Севги и отива да търси приятеля си. Уур се опитва да излезе от безлюдната местност. Джемил признава на Зейнеп, че мами, но целта му е да нарани Демир. Зейнеп бяга от него. Непозната затваря Уур в обора си и иска да се ожени за него. Севги моли баща си да намерят приятеля й.

Джемил завежда дело за попечителство. Някой открадва парите на дете от класа. Илайда обвинява Ойкю и само Севги успява да потуши скандала.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...