Реклама


Племенникът на Йозджан Дениз кара Ферари с 250 км/час, турският КАТ го арестува

Оценете статията
(0 гласа)

 

По информация на вестник Гюнайдин 16-годишният племенник на Йозджан Дениз е излъчил видео в социалната мрежа Instagram как кара супер люксозен спортен автомобил марка Ferrari, която принадлежи на неговия баща, брата на Йозджан Дениз Ерджан Дениз. Момчето взело транспортното средство и превишило допустимата скорост. Спидометъра показал  250 км в час. По тази причина племенникът на Озджан Дениз бил задържан от органите на турския КАТ. Неговият баща е длъжен да плати глоба в размер на 3000 турски лири.

Йозджан Дениз започна работа по новия си проект. Дениз, който за последно участва в телевизионната поредица „Завинаги“, запретна ръкави и насочи цялото си внимание към новия сериал „Крал“. Известният актьор успя да убеди Бурак Дениз да изпълни главната роля в новия му филм.

Йозджан Дениз, който три години участва в сериала „Завинаги“, се амбицира да направи свой собствен проект през този сезон.

Известният актьор ще разкаже историята на неговия чичо. Той дълго време се подготвяше със сценария на „Крал“. Телевизионният канал ATV се съгласи да излъчи сериала. Йозджан Дениз внимателно подбра и каста на поредицата. Главната роля ще изпълни Бурак Дениз, който за последно се появи пред зрителите във сериала „Нашата история“.

Телевизионният канал ATV настоя и Йозджан Дениз да вземе участие във филма, въпреки че първоначалното намерение на актьора бе, той да стои зад камерата, като режисьор. В настоящия момент се търси нов режисьор, както и изпълнителката на главната женска роля.

Стартът на сериала е през февруари идущата година.

loading...

 

Последна промяна на Неделя, 22 Декември 2019г. 19:19ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...