Реклама


Опитаха се да накарат едно момиче да излъже, че Джан Яман употребява наркотици

Оценете статията
(0 гласа)

Опитаха се да забъркат Джан Яман отново в скандал, този път обаче, не им се получи. Едно момиче, което желае да остане анонимно, коментира пред медиите, че са й предложили 50000 турски лири за да даде показания че Джан Яман използва наркотици.

-Кръвта ми замръзна и ми стана лошо, споделя момичето. Последните дни аз внимателно преглеждам всички новини в социалната мрежа. В момента се намирам под заплаха и страшно много се боя. Не трябва да се клеветят хората по такъв гаден начин. Аз ще предприема всички юридически действия. Моля не линчувайте Джан Яман  в медиите.

Това призова анонимната девойка, която е била изнудвана да разказва небивалици за Джан Яман.

Преди няколко дни турските средства за масова информация съобщиха, че племенника на Джан Яман Акиф Яман поканил 5 момичета от турски град в Истанбул, за да ги направи звезди. След като като кацнали в Истанбул, момичетата отишли заедно с Акиф в едно заведение в района Бебек на Истанбул. Когато момичетата влезли в ресторанта, те видял и петима мъже, между които бил и Джан Яман. А между тях седяло още едно момиче. В тоя момент мъжете започнали да предлагат на момичетата интимности и групов секс . И когато те отказали и започнали да заплашват, че ще се обадят в полицията, те им отговорили, че нищо страшно няма да се случи защото са адвокати. Напомняме че Джан Яман има юридическо образование.


Виждаме, че Джан Яман има доста зложелатели в Турция и съвсем правилно, той напусна Истанбул и се отправи в Бразилия, за да затихнат скандалите около името му. През януари ще се завърне в Турция, за да влезе в армията, а после заминава за Италия. През септември се очаква Джан Яман да започне нов сериал.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...