Реклама


Буура Гюлсой с нова книга и нов сериал

Оценете статията
(0 гласа)

Буура Гюлсой издаде нова книга „Първо решение“. На представянето на книгата той беше поканил много приятели и колеги. Между тях беше и прекрасната малка актриса Берен Гьокйълдъз, с която си партнираше в сериала „Дъщеря ми“. Актьорът не пропусна да почерпи всички с вкусни лакомства, за да тръгнат продажбите на книгата му с успех. Да му пожелаем и ние успех на книгата му и на новия сериал, в които се снима с Ханде Ерчел, „Азизе“.

Основното и средното си образование Буура Гюлсой завършва в Анкара. На 13 години изживява първите си трепети на сцената. През 2004 г. завършва университета „Догу Акдениз“, отдел архитектура.

Кариерата си на артист започва в Кипърския държавен театър, като изиграва различни роли. Режисира късометражните филми „Трио“, „Хетеротопия“, „Триъгълният човек“, „Отгоре-отдолу“, „Рана от нар“, „Това е щастливият край“ и играе роли в тях.


Част от сериалите, в които участва са „Всички за един“, „Видях слънцето“, „Незабравима“, „Пепел от рози“ и „Север Юг“.Най-добрият актьор в сериал през 2012 година. През 2013 година той играе главна роля в сериала „Стара история“ като Мете.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...