Реклама


Аслъ Енвер и Мурат Боз отново са влюбена двойка

Оценете статията
(0 гласа)

Днес всички средства за масова информация в Турция се надпреварват с бомбастични заглавия за сдобряването на Аслъ Енвер и Мурат Боз. По телевизията показваха репортажи от вчерашното интервю на Мурат Боз. На въпрос за отношенията между двамата актьори, Мурат се опита да избяга от отговора, като заяви че не коментира своя личен живот, но казвайки този коментар, той сияеше и се усмихваше, така че не остави никакви съмнения че двамата са отново заедно. Да им пожелаем щастие.

Неотдавна в средствата за масово осведомяване се появиха новини, засягащи раздялата на актрисата Аслъ Енвер и Мурат Боз като причина за раздялата на двойката се посочваше че двамата не си оставяли достатъчно време един за друг. Днес стана известна истинската причина за прекратяване на отношенията между Аслъ Енвер и Мурат Боз. Аслъ Eнвер веднага след финала на сериала завинаги се сдобри с Мурат Боз, при едно условие, че те веднага ще се оженят и тя ще забременее и ще стане майка.

До този момент Мурат Боз бил съгласен с предложението на Аслъ, обаче актрисата разбрала че към настоящия момент Мурат Боз не се готви да създаде семейство и по тази причина реши да се раздели с певеца. Напомняме че Мурат Боз и Аслъ Енвер се запознаха на снимките на филма "Мой Брат". Двойката се кара и сдобрява неколкократно и трети път прекрати отношенията си преди месец-два.


Актрисата събра своите вещи от дома на бившия си любим и го напусна. Близкото обкръжение на Мурат Боз признал, че той и Аслъ опитали, но между тях не се получили нещата. Връзката между Аслъ Енвер и Мурат Боз продължи четири години.

Сега отново всички коментират възможността двамата да са се събрали отново. Даже посетили заедно футболен мач.Стискаме им палци този път, всичко да завърши щастливо.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...