Реклама


Отново трус около Джан Яман

Оценете статията
(0 гласа)

Джан Яман се върна от Бразилия, където замина, за да се скрие от погледите на журналистите. Този ход, той направи по съвет на продуцента си Фарук Тургут.

За новогодишните празници беше в Букурещ и се прибра по-рано, защото на 6 януари ще заминава в армията.

Армия от журналисти го чакаше на аерогарата в Истанбул. Получи се своеобразна гонитба, защото Джан Яман не желаеше да отговаря на въпросите, като на парещия от тях беше за либидото, което е нужно на актьора, за да изгради успешен образ.

Единственото нещо, което Джан Яман промълви беше: „ Няма да кажа нищо, приятели“.

Джан яман си спечели много врагове с изказванията си, но се намери и журналист от в. „Хюриет“, който каза хубави думи за актьора и потвърди неговат апопулярност в Испания.

Популярен ли е Джан Яман в Испания или всичко е рекламен ход провери журналистът от вестник Хюриет Ертугрул Йозкьок. Той разказа за това,че е посетил Испания и на място се уверил колко е популярен Джан Яман там. Йозкьок отишъл на футболен мач между Барселона и Депортиво Алавес, където се срещнал с четирима испанци, които били представители на модната индустрия. В хода на разговора за новите тенденции в модата, се прокраднало името и на Джан Яман. Този факт предизвикал голямо любопитство в турския журналист и той попитал тримата модни асове дали Джан Яман е така популярен там, както се говори?

И четиримата дали близки отговори, които журналистът в последствие записал: "Да това е самата истина. Джан Яман сега е кумир на испанските жени . Честно, това беше техният отговор. Още нещо,те знаеха много повече за неговата актьорска кариера, отколкото аз." - завършва разказа си журналиста Йозкьок.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...