Реклама


Аслъ Енвер отново влюбена в Мурат Боз и щастлива

Оценете статията
(0 гласа)

 

Актрисата, която с чар и талант успява да открадне централните роли на първите красавици, минава по тежък път до световната популярност. Родена е на 10 май 1984 година във Великобритания, но е второ поколение емигрантка. Майка й е дошла да учи от Турция, студентката обаче се влюбва безнадеждно в мъж, който не й подхожда. Баща й е син на туркиня от Кипър, разведен с три деца. Семейството на момичето възразява, но двамата се женят и прекарват 12 хубави години в Обединеното кралство. След това обаче се завръщат в Турция…

Културният шок за Аслъ Енвер е огромен. Тя се опитва да си намери място под слънцето като се записва да учи в гимназия по изкуствата и взима уроци по актьорско майсторство. Междувременно разбира, че страда от дислексия, а дори не може да пише на турски. Баща й не се задържа на една и съща работа. С майка й се разделят и изглежда, че за момичето няма надежда. Изкуството обаче лекува рани и един ден Аслъ Енвер завършва Университет със специалност „Театър”.

В професията й потръгва като чирак. Първата й малка роля е през 2003, но пък скоро й дават ролята на лошата в „Мечтатели”.

Интересното е, че два пъти отклонява поканата за проби в сериала. На третия път отива от неудобство, но е така болна, че дори не усеща напрежение. Ролята на лошата Мине й се отдава с такава лекота, че зрителите масово я ненавиждат, а тя се разстройва от коментарите по неин адрес.


Следващата й голяма роля е в „Мълчаливите”. Успехът е голям, а върхът на щастието й е, че се омъжва. Вярва, че е открила Истинския след тежко любовно разочарование. Той се нарича Биркан Сокоолу /Петро от „С Русия в сърцето”/ и е млад, успешен в шоубизнеса като нея. Бракът им обаче е кратък и през 2015 финализират развода си.

Този път Аслъ Енвер няма време за драми. Още на снимките на следващия си филм се влюбва в Мурат Боз.Въпреки че преди седмици се разделиха, сега отново са заедно и любовта на Аслъ Енвер се върна.

loading...

 

Последна промяна на Събота, 28 Декември 2019г. 16:06ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...