Реклама


"Завинаги": Един незаконен син огласява тайната си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Ще се разведат ли Сюрея и Фарук?

Неочаквана реакция от Фарук, който иска развод прави, така че Сюрея да разбере, че се е оказала на границата на нещо, което изобщо не е планирала.

С идването на Фарук в Бурса, в дома на семейството се виждат последствията от развода.

А с завръщането на Адем, делото за бащинство се ускорява.

Есма и Гарип отново се връщат години назад и застават лице с лице към преживяното преди време. Самоувереността на Гарип кара Есма да се вълнува, общувайки с него.Започва ли любов?

Осман се среща с Бахар, за да разменят телефони. Между двамата се получава силна връзка. Осман, обаче не е в час за възможна забранена любов. Сюрея започва да търси адвокат. Връщайки се в Бурса от сватбените приготовления Дилара и Сюрея се сблъскват със своето минало. А връщането на Сюрея в Бурса за Фарук представлява голяма крачка. Но от своя страна Сюрея ще го изненада с поведението си...

Фарук и Сюрея стоят на два различни пътя.

Фарух и Сюрея застават на два различни пътя. Техните желания са в две съвършено различни посоки и нито един от двамата няма да отстъпи. Всеки от тях има своя план и се надява да го реализира. Гарип принуждава Есма да преразгледа своето отношение към него и най-вече обвиненията, които му отправя.

От една страна Фарук се опитва да разгадае ходовете на Сюрея, а от друга страна се опитва да държи Адем под контрол. Но Фарук ще бъде шокиран, както и всички останали, когато Адем осъществява един план, който никой не е очаквал, че има смелост да го направи. Сюрея се среща лице в лице с Бегюм. Адем обявява на цяла Бурса, че той е незаконно роден син на семейство Боран и тогава започва войната, но Фарук не се оставя, предприема възмездени действия, които предизвикват върху Адем ефект на хладен душ. И Есма излиза на бойното поле, където се развиват военните действия като използва свои методи, за да защити авторитета си. Сюрея се отправя към вилата, за да събере останалите си вещи и там очаква да се срещне с Есма. Но вместо с нея, тя се среща с Бегюм. Реакцията на Бегюм е непоколебима. Какво ще предложи Бегюм.

Фарук и Сюрея в залата на съда

Фарук и Сюрея окончателно решават да се разведат. Сюрея се готви  да започне нов живот в Истанбул. Но преди това,тя е длъжна да направи избор и да приеме или отхвърли едно предложение, което е доста интересно. А постъпката на Емир, който вече знае, че Фарук е негов баща, силно ще разтревожи Бегюм. От друга страна отношенията между Осман и Бахар ще преминат на ново ниво.

Събитията, които ще се случат в Съдебната зала на бракоразводния процес между Фарук и Сюрея ще станат за семейство Боран начало на Нова епоха.

Действията, които Сюрея и Фарух предприемат, падат като бомба върху имението. Всички изпадат в шок. Синовете на Есма, които вече свикнаха с мисълта, че ще настъпят радикални промени в семейството, изпадат в страх и паника от действията, които ще започне Есма.

Настъпва времето, когато ще открият гроба. Гробовната тайна ще пренареди съдбите на героите в „Завинаги“.


Адем се готви да разтърси семейство Боран с помощта на идеите, които са му подхвърлени от Гарип. Дилара е принудена да задава въпроси и да очаква отговори, но това което е замислила, едва ли ще се осъществи. Есма прави план, който държи само за себе си. Сюрея ще се окаже в такава ситуация, за която дори не е и помисляла. Есма няма да се откажа от това, което е замислила...

loading...

 

Последна промяна на Събота, 28 Декември 2019г. 17:48ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...