Реклама


"Назови ме по име": без усилия нещата ще си останат по старому

Оценете статията
(0 гласа)

Джеврие страда, когато разбира, че Хамиет и Шюкрян са готови на всичко да оженят Салим за Айсел. Хедие потвърждава през Зехра, че Жулиде не е напуснала децата си, а принудително е изоставила дома си. Йомер подарява на жена си музикална кутия. Тя го целува по бузата.

Йозге става все по-подозрителна в работата си и Корай разбира, че има повод да се съмнява в почтеността й. Зехра се свързва с Мехмет – предприемач, който се интересува от бизнес-проекта й. Той е възхитен от таланта й. Йомер ги наблюдава тайно. Разбира, че за жена му срещата им е само бизнес, но не вярва в почтените намерения на Мехмет. В същото време наемника на Бахшенде снима Зехра с партньора й.

Сабах си мисли, че Керем е заминал с Идил. Той идва в офиса им, но и съперницата на момичето пристига. Опитите на Зехра да научи повече за свекърва си достигат до Жулиде. Сабах вижда автобусни билети и смята, че Керем се кани да замине на далеч с Идил.

Йълмаз заснема повторната среща между Зехра и Жулиде. Младата жена обаче го вижда. Помощникът на свекърва й го настига. Жулиде дава на Зехра кутия, в която има доказателства за невинността й. Йълмаз разказва за случилото се на Бахшенде.

Салим и Айсел са принудени да се видят. На срещата обаче става ясно, че и двамата не им се жени. Айше запознава брат си с Мехмет. Йомер е много хладен с предприемача. Толкова ревнува Зехра, че прекъсва заседанието. Корай уведомява шефовете си за манипулацията, на която се е натъкнал в данните.

Керем иска да пътува със Сабах до Бурса и съобщава на старата си приятелка. В кутията на свекърва си Жулиде намира дневника й. От него става ясно, че тя с години е наблюдавала децата си. Хедие разказва на Зехра как тя е предавала информация за Йомер и Айше на Жулиде. Младата жена организира среща на свекърва си и внучка й.

Появява се Айше, но тя се разминава с майка си, без да я познае.

Джандан предупреждава Керем за интригите на Идил. Тя намира нов начин да се бори със съперницата си в „Назови ме по име”. Зехра и Айше подписват договор с Мехмет. Жената на Йомер признава на зълва си за срещите си с Жулиде. Айше се прибира разстроена в имението.

Керем се опитва да се обясни на Сабах, а тя погрешно смята, че той й говори за Идил. Йозге се притеснява, че постъпките й ще бъдат разконспирирани. Айше прекъсва срещата на майка си и снаха си. Жулиде я прегръща и й казва, че никога не би ги напуснала заради мъж. Йълмаз ги снима и изпраща снимките на Бахшенде.

Мехмет изпраща букети на Зехра и Айше. Това ядосва Йомер. Йозге унищожава документите, които са възстановени от компютърен специалист. Селин я хваща отново в офиса на Корай. Керем разбира за заблудата на Сабах. Подарява й червена роза. Йомер пък чупи вазата с цветята на Мехмет, за да не ги постави Зехра в апартамента им.

Айше изпуска дневника на майка си пред брат си. Той вижда снимката на Жулиде и се затваря в стаята си. Корай заблуждава Нихат, че човекът който им пречи не е от компанията. Той възлага на него, Селин и Йозге нов проект.

Идил обижда Сабах. Керем дочува разговора им. Настоява Идил да се извини на любимата му. Тя не само не се съгласява, но и го заплашва. Йомер пречи на Мехмет да говори с жена му. Зехра разбира за станалото, но си го обяснява с неговата загриженост.


Айше прощава на майка си и я прегръща. След това я запознава с внучка й. Йомер се дразни, че Мехмет открива жена му по телефона. Керем кани Сабах да направят заедно околосветско пътешествие.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...