Реклама


"Вътрешен човек": Когато мислиш че всичко е свършило, възможно е то точно тогава да почва!

Оценете статията
(0 гласа)

„Вътрешен човек“ е сериал, който се появи на екран през 2016 година в Турция. Още с първите си кадри завладява зрителското внимание. Този факт не учуди никого, защото сюжетът на сериала е уникален. Взаимстван е от американската поредица „От другата страна“ с участието на Мат Деймън, Леонардо ди Каприо и Джак Никълсън.

Един от главните персонажи на историята във „Вътрешен човек“ е млад мъж на име Сарп.Той учи в полицейската академия. А най-интересното е, че той се обучава заедно със своя брат. Брат му, обаче е похитен преди години и до този момент двамата не са се виждали. До похищението на брата на Сарп, той се е наричал Умут, сега вече, той носи друго име – Мерт. Мерт е имал много тежък живот, но ако той не беше получил помощ от една девойка, досега още да е на улицата. Момичето му помогнало да постъпи и в полицейската академия.Но това не е всичко, което се случва с двамата братя. От тук нататък те ще преживеят драматични събития, които ще изправят на нокти зрителите, докато следят сериала „Вътрешен човек“.

Става ясно, че в детството си двамата братя Умут и Сарп са преживели голяма трагедия. Пред очите им полицията арестува баща им, твърди се, че той не е имал никаква вина. След ареста похищават Умут.

Братята не са се виждали от години, но в сериала „Вътрешен човек“, така се случва, че тяхната съдба отново се пресича. Веднъж, преподавателят на Сарп, който се нарича Юсуф Кая, разказва на студентите какъв мръсен и подъл човек е бащата на Сарп и в какви опасни игрички се е замесвал. Сарп не може да понесе подобно хулене на името на баща си и вади пистолет на своя учител. Не е трудно да се досетим, че за това действие момчето се оказва в затвора, където в негова защита се появява адвокат – млада жена на име Мелек, която вече е помогнала на неговия брат Мерт. Изглежда, че тя е ангел хранител на двамата братя в сериала „Вътрешен човек“.

И така, Сарп е в затвора, но брат му Мерт, който години наред е бил в сянка, излиза на сцената. Но тук историята във „Вътрешен човек“ не свърша, тя току-що е започнала, защото съвсем скоро, след дълга раздяла, между двамата братя избухва истинска битка.Наверно вие се питате защо двамата братя се карат така яростно и гневно? Ще разберете. Всеки епизод на „Вътрешен човек“ ще започва изненадващо и ще завършва още по-изненаващо. Очакват ви интересни мигове пред малкия екран, бъдете сигурни няма да скучаете, докато гледате „Вътрешен човек“.

Актьорски състав на „Вътрешен човек“:

Чаатай Улусой – Сарп Йълмаз

Арас Булут Йенемли – Мерт Карадаа/Умут Йълмаз

Четин Текиндор – Джелял Думан

Мустафа Угурлу – Юсуф Кая

Угур Йюджел – Кудрет Сьонмез

Нихал Колдаш – Фюсун Йълмаз

Ръза Коджаоглу – Давут

Бенсу Сорал – Мелек Думан

Дамла Колбей – Ейлем

Йълдърай Шахинлер – Хасан

Гьозде Кансу – Йешим Думан

Ердаг Йенел – Берке

Беран Сойсал – Гьокхан

Дефне Халман – Серап

Дуйгу Саръшън – Сема

Угур Йълдъран – Селим

Дениз Гюрзумар – Баръш

Ибер Уйгар Кабоглу – Мустафа Думан

Небил Сайън – Джошкун

Баръш Къралиоглу – Муса

Есра Кълъч – Фуля

Сейитхан Йоздемир – Миник

Седат Паяс – Шефко

Жанр на „Вътрешен човек“ Криминален Екшън, Драма

Сценарий на сериала Ертан Курталан, Топрак Караоглу

Режисура Улуч Байрактар

Първият епизод на сериалът „Вътрешен човек“ е излъчен в Турция на 19 септември 2016 година, а последният епизод е транслиран на 19 юни 2017 година.

Сюжетът на премиерният сериал е твърде различен от това, което сме свикнали да виждаме в турските поредици. Приятно гледане на сериала „Вътрешен човек“!

„Вътрешен човек“ ще продължи излъчването си на 2 януари 2020 от 21.30 часа по bTV. Какво се случва в сериала след смъртта на Мелек ? Ще разконспирират ли Сарп? Ще уволнят ли Мерт от полицията? Кой е новата дясна ръка на Джелял?

Научете по долу:

Разместване на пластовете във „Вътрешен човек“

За Сарп настъпват тежки времена след смърта на Мелек. След смъртта на Мелек, той губи и връзката с Умут. Той губи надеждата, че ще открие брат си. Фюсюн е пред сериозна криза, нейната надежда да открие сина си изчезва завинаги. Вече не може да се скрива и факта, че Мерт е свързан с мафията и тази компрометираща информация се разнася в полицията. Инспектор Юсуф запознава подчинените си със ситуацията. Сарп, Мерт и Джелял започват да работят заедно.

Те, тримата, внимателно крият какво става в душите им. Джелял прави невъзможни неща, за да отмъсти на Кудрет, заради дъщеря си. Той смята със собствените си ръце да стисне гушата на Кудрет.

Мерт става втория човек в мафиотските среди във „Вътрешен човек“

Джелял не иска да убива Кудрет веднага, а желае неговия враг да чувства болка продължително време. Но всичко се случва по неочакван начин, комисал Юсуф, заедно с полицаите си разрушава плановете на Джелял. Виждайки двама стари врагове, двама престъпника, комисар Юсуф арестува Кудрет. За да спечели войната Джелял застава на опасен път. Мерт, който хората на Джелял са приемали досега като враг, защото беше полицай,сега става дясната ръка на Джелял. Той е вторият човек в мафията след Джелял. За Сарп настъпват тежки дни.


Сега той трябва да работи с Мерт, което е много трудно. Сарп е единственият човек под прикритие, който не трябва да се разкрива. След смъртта на Мелек на Сарп не му е лесно, но пред него се открива още един шанс да намери брат си Умут. Мелек оставя след себе си запис, свързан с Умут. Но това, че Мелек е оставила запис, даващ на Сарп шанс, знаят още хора...

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...