Реклама


"Ягодова любов": Ражда се нова двойка

Оценете статията
(0 гласа)

Волкан изпраща Аслъ до имението. Той признава пред Бурак, че е признал пред Дениз, че с Аслъ са се престорили на гаджета пред Чаала. Бурак укорява Волкан, че заради него Чаала е узнала за чувствата му към Аслъ.

Синан разпитва Волкан за Аслъ, защото е забелязал, че е влюбен в нея. Волкан не отхвърля предположението на баща си.

Аслъ обяснява на Бурак, че са от различни светове и връзката им е невъзможна. Бурак я уверява в чувствата си и я целува. Аслъ предлага на следващия ден да отидат поотделно на работа, но Бурак я убеждава да я откара. Той я води на закуска и не отговаря на обажданията на Чаала. Бурак уверява Аслъ, че никога не е обичал истински Чаала и че ще я предпази от гнева ѝ.

Селда уведомява Чаала, че със съпруга ѝ са решили да поискат ръката ѝ за Бурак. Чаала отговаря, че Бурак е приключил темата и не желае да я отваря отново. Селда предлага на Чаала да посетят Бурак във фитнес клуба и да разговарят.

Бурак моли Аслъ да му помогне с организирането на състезание в клуба, което му е възложил Тургут.


Чаала пристига в клуба и обвинява Аслъ, че е постъпила там на работа заради Бурак. Осведомява я, че знае, че не е била приятелка на Волкан и че скоро двамата с Бурак ще се женят. Волкан защитава Аслъ пред Чаала и заявява, че двамата отново са заедно. Волкан отвежда Аслъ и я утешава.

Бурак напада Чаала заради грубото ѝ отношение към Аслъ.

Източник: ТВ Сага

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...