Реклама


"Дъщеря ми": Кой е предал Джемал?

Оценете статията
(0 гласа)

Джемал заплаща на Зейнеп обещаната сума. Тя му признава, че Асу го е издала на полицаите, за да се избави от него и да бъде с Демир. Споделя му, че Демир, за разлика от Уур, не е знаел за предателството на Асу.

Ойкю предлага на Джандан и Демир да прекарат вечерта заедно. Мурат изненадващо кани Джандан на вечеря и ѝ съобщава, че е получил предложение да се присъедини към организацията "Лекари зад граница".

Демир предлага на Джандан да се разведат.

Джемал разбира, че Уур е влюбен в Севги. Уур се страхува от Джемал и се опитва да го прогони от дома на Мюлфиде.

Демир започва работа като сервитьор в ресторант, а Ойкю помага на собственика в сметките.

Джемал настоява да разбере дали Уур е бил замесен в плана на Асу да го предаде на полицията. Уур избягва да даде категоричен отговор на въпроса му.

Джандан търси съвет от Севги за личните си проблеми с Демир. Споделя ѝ, че Демир е изгубил доверие в нея и иска развод. Севги ѝ предлага да организират вечеря заедно с Уур и Демир.

Ойкю помага на Демир в разнасянето на поръчките.

Демир оставя Ойкю при Мюлфиде, която му разказва за посещението на Джемал.

Джемал пресреща Демир на улицата и му съобщава, че е узнал за предателството на Асу и че Уур е бил в течение на случващото се. Демир не може да повярва и иска обяснение от Уур.

Джемал открива Фаит, стар познат от миналото, и получава потвърждение, че е Уур е предупредил всичките с изключение на Джемал за акцията на полицията.


Фаит споделя с Уур, че е признал на Джемал за предателството му. Фаит изнудва Уур и го заплашва, че ако не му даде пари, ще издаде на Демир още компрометиращи факти от миналото.

Източник: ТВ Сага

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...