Реклама


Берен Саат: Любовта и брака вече имат определен срок, те не са вечни

Оценете статията
(0 гласа)

- Как сте, Берен?

- Добре. Когато работя, се чувствам много по-добре. Доволна съм от от работата си.

- Как мина 2019 г. за вас? Какви ще бъдат желанията за 2020 г.?

- 2019 за мен  беше годината на Atiye /новия сериал на платформата Netflix/. През 2020 г. ще вървя по течението и ще се възползвам от предложенията, които ми харесват.

- Как върви бракът ви?

- Както всеки брак. И така, както е възможно това в нашия век.

- Последните 5 години по някакъв начин променихте ли възгледите ви за любовта?

- Всъщност, през този век понятието за любов трябва да се промени ...

- Как?

Ние сме поколението, което стои между аналоговото и цифровото.По същия начин стоим между любовта в реалния живот и онази романтична любов, която намирахме в детството в анимационните филми на Дисни. Любовта по някакъв начин измени смисъла си.

- Как стана това?

- Не знам какво ще се случи, но браковете станаха много кратки. От друга страна, отношенията не могат да приключат, поради социалните мрежи. Преди това, ако хората не се виждаха, те се забравиха и продължаваха живота си напред. Във връзките си вече не очаквате преданост от партньора си. Сега е по-популярно да си свободен човек, отколкото да бъдеш с някой в ​​двойка. Тази концепция ще доведе до появата на ново поколение, което няма да повярва в „щастливи завинаги““.

- Съжалявахте ли, че се оженихте?

- Не, никога не съм съжалявала. Изживяхме прекрасна любов, но вече връзката ни е приела различна форма. Сега имаме други дискусии, имаме духовно сътрудничество.


- След всичко казано, бихте ли искали да имате бебе?

Искам да преживея майчинство. Ако погледнем на това, отдалечавайки се от условията на света, възникват такива въпроси: „Какво образование ще получи?“, „Къде трябва да живее?“, „Длъжен ли е да притежава моите гени?“ По улиците има много деца, които нямат нито майки, нито татковци. Сирийски деца се нуждаят от помощ. Затова се опитвам да разгледам тази ситуация, като обръщам внимание на всички тези аспекти.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...