Реклама


"Ягодова любов": Гледай, от кого търсиш съпричастност

Оценете статията
(0 гласа)

Аслъ не отговаря на обажданията на Бурак.

Баръш изпраща съобщение на Еда, с което я уведомява, че напуска Истанбул. Еда е разстроена и моли Аслъ да я посети. Волкан откарва Аслъ при сестра си и заблуждава Еда, че с Аслъ са подновили връзката си. Еда предлага да отпразнуват помиряването им като отидат на обяд.

Разгневеният Бурак пристига в дома на чичо си и обвинява Волкан, че се възползва от проблемите му с Чаала, за да се сближи с Аслъ. Волкан отвръща, че само е искал да защити Аслъ от гнева на Чаала.

Бурак и Аслъ остават насаме и той я моли да не отива на обяда с Волкан. Аслъ заявява, че трябва да прекратят отношенията си. Бурак я целува. Башак ги наблюдава и решава да използва информацията, за да отмъсти на Нихат.

Аслъ заблуждава Еда и Волкан, че майка ѝ я е повикала спешно. Бурак настоява да я откара, а тя му съобщава, че ще напусне работата си в клуба и ще се премести от имението. Бурак заявява, че не може да живее без да я вижда.

Елчин казва на Синан, че Бурак я оставил дъщеря ѝ. Синан настоява да говори с племенника си да не наранява Чаала.

Башак иска помощ от Нихат да възстанови отношенията си с Волкан и Еда. Нихат обвинява Башак, че е изпратила снимките на Елчин и Синан на Еда. Башак не приема пари, за да напусне Истанбул. Нихат я пропъжда от офиса си.

Ердем съобщава на Гонджа, че е останал без квартира, и тя решава да го настани в дома си, предрешен като жена.

Бурак открива Аслъ в сервизните помещения на имението и настоява на следващия ден да се срещнат, за да поговорят. Халил забелязва, че Селда търси сина си и предупреждава Бурак да се скрие от майка си. Бурак му благодари за помощта.

Аслъ изпраща съобщение на Волкан, че напуска спортния клуб, и уведомява и Гонджа.

Чаала иска от Бурак още един шанс, но той категорично отказва. Чаала е бясна и се заканва, че няма да позволи да се разделят.

Източник: ТВ Сага

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...