Реклама


"Завинаги": Емир е съсипан, разбира, че фамилията, която носи, не е на истинския му баща

Оценете статията
(0 гласа)

В следващия епизод на „Завинаги” Дилара иска прошка от мъжа си. Той я предупреждава, че отново го предаде, ще се разведе с нея. Подслушвайки разговор на майка си, Емир разбира, че баща му не е този, чиято фамилия носи. Есма убеждава Фикрет да не напуска семейния бизнес. Той й обещава да не се занимава с незаконни сделки, но не и да прекъсне работата си с Адем.

В това време незаконният му брат получава прошката на Дилара като споделя тайната си. Разчувства я с разкази за тъжното си детство. Есма анулира документите, с които е лишила сина си от право на глас. Моли Фарук да прости на брат си. Синовете й се сдобряват. Фарук дори моли Фикрет да шпионира Адем.

Емир бяга от училище. Майка му го търси при Сюрея и двамата с Фарук отиват в полицията. Детето се обажда по телефона на биологичния си баща. Фарук му обещава да се видят, без да води майка му.

Дилара разказва на приятелката си за тъжната история на любимия си. Моли Сюрея да не казва на мъжа си, че Адем му е брат, но тя не може да й обещае това. Фарук моли Емир да се прибере и да разкаже, че знае да лъжата на майка си.

Сюрея разказва на леля си за Адем и търси съвета й. Бегюм и Фарук са готови с помощта на психолог да разкрият тайната на сина си. Сенем ги чува. Тя разказва всичко на Дилара.

Адем завежда дело срещу Есма Боран. Дилара и Фикрет разбират, че ще имат момиченце. Сърдечният ритъм на бебето на Сюрея не се чува. Бегюм вика колега да извърши аборт. Осман разбира за станалото.


Сюрея се прибира отчаяна у дома и не иска да говорни с никого. Сенем се скарва на зет си затова, че лъже жена си. Фарук й разказва защо е мълчал. Забранява й да се меси в отношенията им. Бегюм иска да каже на Емир, че баща му не е знаел за съществуването им. Той не иска да чуе за него.

Въпреки съвета на Рейхан, Дилара настойчиво търси Адем. Той е заминал по неизвестни причини в Коня.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...