Реклама


"Вътрешен човек": Мерт се подготвя да разобличи Сарп

Оценете статията
(0 гласа)

 

Джелял възлага на Сарп и Мерт да убият Серкан. Джошкун разбира, че двамата не знаят още, че са братя. Сарп и Мерт залавят убиеца на Мелек. Принуждават го да каже къде е Кудрет. Мерт убива Серкан.

Давуд за пореден път спасява Касапина. Джелял погребва Мелек до сестра си. Братята залавят Кудрет. С помощта на Сарп полицията го спасява с арест.Алъняк и Берк открадват парите му и намират досието на Джелял.

Джелял планира да се отърве от Сарп и на негово място да постави Мерт. Стари познайници посрещат Кудрет в затвора. Сарп вярва, че Мелек е оставила послание за него в дома си. Намира във видеокамерата й записа, в който тя му казва, че са братя. Йешим обаче нахлува в стаята. Тя казва на мъжа си какво е видяла.

Рустем не може да бъде убеден да убие Кудрет. Алъняк обаче посещава Джелял и предлага помощта си за целта. Ейлем вижда любимия с хората на Касапина и споделя с Фюсун.

Сарп търси мястото, където е била задържана Мелек. Джелял идва също и успява да скрие от него касетата със записа. Сарп разглежда заснетото от камерите. Вижда какво прави Джелял. Мерт го наблюдава тайно. Пред братята Касапина изгаря посланието на дъщеря си.

Човекът на Алъняк се съгласява да убие Кудрет. Мерт започва да подозира Сарп. Полицията ги залавя и претърсва. Сарп спира брат си да не се кара на бившите си колеги.


Мерт отива да види Ейлем. Опитва се да й обясни всичко. Моли за разбиране, но тя го отхвърля. Юсуф подготвя ареста на Джелял. Мерт извършва свое разследване, за да докаже предателството на Сарп. Достига до извода, че той никога не е напускал полицията.

Покушението над Кудрет не успява. Полицаите нахлуват в килията и го спасяват. Джелял напразно очаква обаждане от другия си вътрешен човек...

 

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Последна промяна на Петък, 03 Януари 2020г. 20:36ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...