Реклама


"Дъщеря ми" : Ойкю се готви за най-трудния период в живота си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Семейството на Ойкю в „Дъщеря ми” нараства – все повече стават хората, които искат да й помогнат

Демир се укорява, че е лош баща, защото не може да спаси дъщеря си. Уур се сблъсква с Ахмет. Заплашва го да признае за вината си пред приятеля му, в противен случай ще го издаде. Спомените за миналото и загубата на най-добрия приятел го изправят пред фатално решение в „Дъщеря ми”. Опитва да скочи от високо, но двама младежи го спасяват.

Демир е все още ядосан на Джандан. Тя му казва, че скоро ще се изнесе. Детето получава пълната подкрепа от баща си, но не иска да ходи на училище, защото се срамува. Джандан я съветва да не се предава. Исхан намира подходящ донор. Ойкю се справя със злобата на Илайда и децата й се възхищават.

Демир е развълнуван от прекрасната вест за донора. Казва и на Джандан, но иска сам да зарадва Ойкю. Уур напуска Севги, за да й даде шанс да бъде с по-добър мъж. Ойкю казва на баща си, че се радва за болестта си, защото тя ги е събрала. Той й казва за донора.

Севги и Джандан се утешават взаимно. Джемил провокира Ахмет в заведение. Хората го нападат и затварят. Той е донорът на детето и не може да отиде навреме за трансплантацията. Демир научава името му, когато се опитва да го намери.

Ахмет и Фаит се скарват за миналото. Оказва се, че нападателят на Джемил е убил бащата на Демир. След това е сложил пистолета в ръката на Уур. Джемил ги подслушва и разбира, че не е бил справедлив отново със стар приятел.

В същото време Демир и Уур се опитват да го намерят. От апартамента разбират, че е имал проблем с някого. Залавят Фаит и той им казва къде да намерят Джемил. Уур го освобождава, но хората на Ахмет прострелва похитения.

Демир и приятелят му водят Джемил в болницата, но полицаите искат да направят разследване. Цяла нощ лекарите се борят за живота на мъжа. Уур остава в болницата.

Ойкю, която не спира да сънува кошмари, се моли за донора си. Фаит помага на Ахмет да се скрие. Всички чакат Джемил да оздравее. Мурат се опитва да настрои Джандан срещу новите й приятели. Тя обаче не иска развод, за да не наскърби Ойкю. Детето се надява ветеринарката и баща й да се помирят.

Севги започва работа в училище за глухи деца. Мюлфиде е на гости на своя близка. Останал сам, Уур тъгува за любимата си. Моли я за среща, но тя му отказва, защото са се разделили само преди дни.

По молба на Ойкю, Джандан приютява бездомна котка. Демир се ядосва, че взимат решение без негово съгласие. Ветеринарката признава, че не иска развод. Ойкю прави всичко, за да ги сдобри.

Уур отива да види Джемил. Севги плаче за безпътния си любим. Джемил отваря очи. Исхан съобщава на Демир и той отива да види приятеля си. Джемил му обещава да помогне на детето. Разказва му, че е бил несправедлив към Уур и му се извинява.

Ахмет се обажда на Демир. На срещата го заплашва. Демир иска обяснение за смъртта на баща си.

Седмица по-късно главната героиня в „Дъщеря ми” отива в болницата за присаждане на костен мозък. Севги отхвърля опитите на Уур да се сдобрят. Демир благодари на донора си. Гони Уур, който е дошъл да види Ойкю. Приятелите на детето се обаждат, за да я подкрепят.


След още две седмици изписват Ойкю. Уур й носи цветя, но Демир не може да забрави предателството. Детето иска да се види с Джемил. Севги и Джандан я чакат у дома. Канят и Джемил да отпразнуват успешната трансплантация. Уур ги наблюдава отдалече. Огорчава се, когато Джемил и Севги си тръгват заедно.

Предрешен мъж подпалва къщата на Демир. Всички са в капана на огъня. Уур се притичва на помощ и ги извежда. Демир се връща, за да спаси котката на детето. Къщата изгаря до основи. Уур ги подслонява за пореден път.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

 

Последна промяна на Петък, 03 Януари 2020г. 21:07ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...