Реклама


"Свободен дух": Ах, ти, сладка любов!

Оценете статията
(0 гласа)

Санем горчиво понася пренебрежението на Джан в следващия епизод на „Свободен дух”. Тя сама е настояла да се държи с нея като с всеки от агенцията, но той се престарава. Дебютът на Осман в рекламите предизвиква фурор в квартала и ужасната завист на Музафер.

Джан събира колегите на оперативка в дома си. Публично оповестява раздялата си с Полен и остава безразличен към опитите на Санем да говори с него. Момичето е съкрушено. Без да иска, признава любовта си пред любопитния Джей Джей. В стремежа си да опази тайната й, той получава истинска криза. Всички си тръгват и Джан предпочита да остане насаме с Дерен, отколкото със Санем. Двамата дори ще се срещат по на питие.

Мевкюбе вече подозира дъщеря си в увлечение по шефа. Това което не знае е, че и Лейля е влюбена…в брат му. Сестрите си споделят тайните една с друга.

В агенцията има одобрена реклама, наречена „Свободен дух”. Това е проект на Санем, но тя не признава че е неин автор. Полиция търси Музафер, за да го заведе да отбие военната си служба.

Санем се опитва да скрие, че тя е авторът на новия проект, но Джан я разконспирира пред целия колектив. Джей Джей изпада в криза и е приет в болница. Поводът е Айхан. Той не й вдига телефона, но тя го навестява в офиса.

Санем не иска да приеме пари за работата си. Джан я освобождава. Тя обаче се завръща в компанията, за да довърши проекта си.

Джан пуска Санем да бъде асистентка на Айлин. Приятелката на Емре я приема, за да спечели доверието й и да я държи под око.

Музафер най-после намира рекламна агенция, която да го популяризира, но тогава е заловен и насила отведен да изпълни войнишкия си дълг.

Джан и Санем оглеждат квартала й за бъдещите снимки. Той настоява да отидат до дома на майка й за вдъхновение. Без позволение оглежда стаята й. Вижда снимките на албатроса и я провокира да признае чувствата си. Санем обаче се показва студена и дой си тръгва.

Вечерта Джан излиза с Дерен. Санем е по петите му. Щом ги вижда заедно, търси спокойствие на брега на морето. След това отива в дома му. Изчаква го и признава любовта си. В махалата всички подозират къде е Санем, но Айхан, която знае със сигурност, мълчи.

Влюбените гълъбчета са така погълнати един от друг, че не забелязват завръщането на Емре. Той отива при Айлин, за да й докладва, че брат му вече е във връзка с новата си копирайтърка. Напористото му гадже го успокоява. Иска от него да й предаде годежния пръстен, който Санем пази така дълго.

В същото време Санем е готова да признае всичко на любимия си, за да започнат връзката на чисто. Мевкюбе я залавя и я подлага на разпит къде е била през нощта. Санем измисля прилично оправдание, но майка й не вярва.Джан и любимата му решават да скрият от всички, че са заедно. Мевкюбе и Нихат разбират, че дъщеря им е платила целия му заем накуп. Чудят се откъде е намерила пари.

Емре дава пари и годежния пръстен на Айлин, за да плати заема си пред банката. Джей Джей е огорчен, че Санем е повишена преди него.

Емре и Джан се скарват за финансовото положение на компанията. Айлин прави всичко, за да спечели доверието на Санем. Джей Джей не може да бъде заблуден! Разбира, че Санем има афера с шефа! Заплашва Дерен, че ако не го повишат, ще отиде в лагера на Айлин!


Чакала бойкотира снимките в квартала по проекта на Санем. Мевкюбе и Нихат притискат дъщеря си с въпроси за парите й. Тя казва, че Емре й е дал заем чрез агенцията. Дерен не приема исканията на Чакала за снимки в квартала. Айлин разбира, че всички са знаели за фалшивия годеж на Санем.

Мевкюбе разбира за чувствата на Санем. С мъжа й решават да осуетят връзката й, за да не страда, когато Джан я напусне. Емре и Лейля остават да работят в агенцията. Той й споделя финансовите си намерения.

Източник: woman-on the-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...